Zaden verpakken door Copacker Macropack?

Zaden laten verpakken door een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in co–packing? Co-packing organisatie Macropack biedt een grote verscheidenheid verpakkingsvormen aan, waardoor uw producten altijd in de juiste vorm zijn verpakt en u uw klanten – of dat nu bedrijven of consumenten zijn – altijd op de juiste manier aanspreekt. In ons aanbod vindt u onder andere sachets, stickpacks, stazakken, doypacks, voorgevormde zakken, spouted pouches en potten.

Natuurlijk gaan wij altijd zorgvuldig te werk, staat voedselveligheid voorop en zijn er tal van opties op gebied van maatwerk. Kortom, voor het verpakken van zaden moet u bij Macropack zijn! Geïnteresseerd? Vul dan ons contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie of om zo snel mogelijk een offerte aan te vragen.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Zaden verpakken: verschillende soorten zaadzakjes mogelijk

Uw zaden kunnen verpakt worden in uiteenlopende types verpakking. Doorgaans maken wij onderscheid tussen zogenoemde ‘bulkverpakkingen en kleinere zakjes. De grote verpakkingen voor bulk (grootverpakking) zijn met name geschikt voor B2B-toepassingen en zijn groot genoeg voor duizenden zaadjes. Een kleinere verpakking, zoals onze sachets of stickpacs, is ideaal voor B2C-toepassingen. De volgende stazakken, zakjes en grootverpakkingen voor uw zaden zijn bij ons mogelijk:

Sachets

Wilt u uw klanten op effectieve wijze bekend maken met een proefmonster van uw nieuwe product?

Lees meer over sachets

Stickpacks

De langwerpige, folie- of papieren zakjes zijn de ideale verpakkingen voor kleine hoeveelheden levensmiddelen.

Lees meer over stickpacks

Pillowbag

Een pillowbag is een aan drie zijden geseald zakje. Pillowbags zijn ideaal om bijvoorbeeld voedingsmiddelen in te verpakken.

Lees meer over pillowbags

Stazakken

Stazakken worden steeds populairder. De zakken kunnen door de voorgevormde bodem rechtop blijven staan.

Lees meer over stazakken

Potten

Potten en cups worden gebruikt om verschillende producten luchtdicht af te vullen.

Lees meer over potten

Inclusief label, tekst en/of code

Bij diverse van onze verpakkingen, de sachets bijvoorbeeld, heeft u verschillende mogelijkheden om de zaadzakjes te personaliseren. Denk hierbij aan een tekst, code of label op de verpakking, een euroloch zodat de zaadzakjes gemakkelijk kunnen worden opgehangen, noem maar op.

Altijd de juiste zak

Dankzij onze vele opties op gebied van zaadzakjes, stazakken en grootverpakkingen vindt u bij ons altijd de juiste zak. Maar dat is nog niet alles: wij vullen deze natuurlijk ook voor af, indien dat gewenst is. Dit doen wij uiteraard met de uiterste zorgvuldigheid: we wegen de zaden tot op de gram nauwkeurig af, verpakken deze 100% hygiënisch en zorgen dat zaadzakjes of stazakken niet beschadigd raken tijdens transport. Met de door ons verpakte zaden beschermt u uw product en spreekt u op effectieve wijze uw klanten aan.

Zo gaan wij te werk bij zaden verpakkinng

Hoe het proces in zijn gang gaat? Gemakkelijker en sneller dan u denkt! Dit is onder andere te danken aan onze jaren aan ervaring. Het begint allemaal bij u: u neemt contact met ons op of vraagt een offerte aan voor het verpakken van uw zaden, bijvoorbeeld zaden voor bloemen. Vervolgens nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de opties door te nemen. Zodra we hier over uit zijn hakken we de knoop door en gaan we zo snel mogelijk voor u aan de slag. Heeft u slechts de zakken bestelt om deze zelf af te vullen, dan ontvangt u deze spoedig. Maar kiest u ervoor om deze zakken ook door ons te laten afvullen? Dan duurt het iets langer: dit moet namelijk zorgvuldig gebeuren. Ook in dit geval ontvangt u uw prachtig verpakte zaden zo snel mogelijk.

Verpakkingsbedrijf Voedingsindustrie
Macropack Verpakkingsbedrijf

Ontdek de voordelen van Macropack: dé co-packer van de voedingsindustrie

Waarom Macropack dé co-packet van de Nederlandse voedselindustrie is? Heel simpel: bij ons staan klanttevredenheid, productveiligheid en kwaliteit vooraan. Dit is onder andere terug te zien in onze moderne werkwijze en grote verscheidenheid aan verpakkingen.

FSSC 2200 Certificaat

Wij zijn in het bezit van een FSCC 2200 certificaat, wat betekent dat u altijd gegarandeerd van kwalitatief hoogwaardige verpakkingen. Bovendien hebben wij ook een SKAL-certificaat, waardoor wij ook zonder problemen biologische zaden kunnen afvullen en/of verpakken.

SKAL certificaat

FSSC 22000

Ook voor andere producten

U kunt bij ons terecht voor het verpakken van andere producten en voedingswaren. Denk hierbij aan:

  • Poeders
  • Vloeistoffen
  • Granulaten
  • Stukgoederen
  • Kruiden
  • Zaden (grootverpakking of kleine zaadzakjes verpakking)
  • Capsules

Zaden verpakken & afvullen: vraag een offerte aan

Wilt u uw zaden laten verpakken door Macropack? Vraag dan direct een offerte aan! Let op: de minimale ordergrootte is 10.000 stuks. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. Ook kunt u simpelweg contact opnemen via ons contactformulier of door telefonisch contact op te nemen.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd naar onze verpakkingen?

Call Now Button