• FSSC 22000 cert.
  • Gescheiden afvullen i.v.m. allergenen
  • Hoogste kwaliteit
  • Al vanaf 10.000 stuks

Doypacks

Doypacks laten afvullen? Een Doypack is een verpakkingsvorm voor alle mogelijke producten, denk aan voedingsmiddelen en stukgoederen. Bij Macropack heeft u de keuze uit verschillende soorten, maten, kleuren, materialen en uitvoeringen. Ook kunt u Doypacks bedrukken naar eigen wensen en eisen. Handig als u bijvoorbeeld uw producten in een winkel wilt verkopen. Vraag een offerte aan of neem contact op voor meer informatie. Wat kunnen we voor u betekenen?

Offerte aanvragen Contact

Wat zijn doypacks?

Doypacks zijn flexibele verpakkingen die ontworpen zijn om rechtop te kunnen staan. In de volksmond worden doypacks ook wel stazakken genoemd. Deze verpakkingen hebben een stevig gesealde bodem, waardoor ze stabiel overeind blijven. Doypacks zijn een ideale oplossing voor het professioneel presenteren van zowel losse als bulkproducten. Omdat doypacks staand in het winkelschap gepresenteerd worden, is uw verpakking beter zichtbaar voor de consument.

Wat zijn de voordelen van doypacks?

Doypacks kennen vele voordelen. Zo hebben ze een grote flexibiliteit in design en formaat. Dat komt omdat de bodem voorgevormd en zeer stevig is. Zodoende blijft een Doypack netjes rechtop staan, ook tijdens het vervoer. Een ander belangrijk voordeel is dat de verpakkingen geproduceerd kunnen worden met praktisch alle materialen. Dat zorgt voor een grote materiaalbesparing ten opzichte van andere verpakkingsvormen. Dankzij de materiaalbesparing is een Doypack beter voor het milieu. Daarnaast is de verpakking eenvoudig te openen.

Welke producten kan je verpakken in doypacks?

Doypacks zijn veelzijdige verpakkingen die geschikt zijn voor een breed scala aan producten. Ze worden vaak gebruikt voor voedingsmiddelen zoals snacks, gedroogd fruit, noten, snoep, koffie, thee, en specerijen. Ook vloeibare producten zoals sauzen, sappen en vloeibare schoonmaakmiddelen kunnen veilig in doypacks worden verpakt dankzij hun stevige, gesealde bodem en hersluitbare sluitingen.

Naast voor voedingsmiddelen zijn doypacks ideaal voor non-food producten zoals huisdiervoer, cosmetica, verzorgingsproducten, en tuinartikelen. De flexibiliteit en duurzaamheid van doypacks maken ze een populaire keuze voor fabrikanten die zowel de presentatie als de houdbaarheid van hun producten willen verbeteren.

Verpakkingsbedrijf Voedingsindustrie
Macropack Verpakkingsbedrijf

Doypack machine

Er bestaat ook een Doypack machine. Dit type machine is speciaal ontwikkeld voor het vullen van stazakken (ofwel stand up pouches). De machines kunnen binnen vijf minuten van product wisselen en hebben een hoge productiecapaciteit.

De voorgevormde Doypack machines zijn gebaseerd op een roterende en intermitterende carrousel. Omdat de carrousel draait, komt de zak steeds bij een handelingsstation. Dat station voert een handeling uit, bijvoorbeeld afvullen of sluiten.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Verschillende andere soorten verpakkingen

Packaging organisatie Macropack biedt een grote verscheidenheid verpakkingsvormen aan. Uw product zal altijd in de juiste vorm worden verpakt. Wij leveren namelijk de volgende verpakkingen aan voor uw producten:

Co-packer Macropack

Copacker Macropack is door de verschillende verpakkingslijnen die door de jaren heen zijn gemoderniseerd een toonaangevende loonverpakker geworden die zich hiermee onderscheidt. De grote verscheidenheid op het gebied van packaging maakt het dat wij steeds weer de grenzen opzoeken van het verpakken. Daarnaast staat dit in combinatie met hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit ervoor dat Macropack uw de beste verpakkingsmogelijkheden aanbiedt.

  • FSSC 22000 gecertificeerd
  • Toonaangevende loonverpakker in Nederland
  • Een Doypack gescheiden afvullen i.v.m allergenen: pinda-vrije producten verpakken we in een apart gedeelte
  • De hoogste kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit
  • Al vanaf 10.000 stuks
  • Korte levertijden

Geïnteresseerd in het afvullen van doypacks?

Wilt u meer weten over het afvullen van een Doypack? Vraag dan nu een offerte aan (zie onderaan deze pagina) of maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

U kunt contact op nemen door te bellen naar 0341 370314. Of stuur ons een e-mail via sales@macropack.nl.

We horen graag wat we voor u kunnen betekenen.

Benieuwd naar onze verpakkingen?

Call Now Button