Verpakkingsbedrijf Macropack

Macropack is als co-packer hét verpakkingsbedrijf in de voedingsindustrie en is gespecialiseerd in uiteenlopende verpakkingen.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Doypack afvullen door Copacker Macropack

Een Doypack is een verpakkingsvorm voor alle mogelijke producten, denk aan voedingsmiddelen en stukgoederen. Bij Macropack heeft u de keuze uit verschillende soorten, maten, kleuren, materialen en uitvoeringen. Ook kunt u Doypacks bedrukken naar eigen wensen en eisen. Handig als u bijvoorbeeld uw producten in een winkel wilt verkopen.

Een Doypack van hoge kwaliteit en betrouwbaarheid

  • FSSC 22000 gecertificeerd
  • Toonaangevende loonverpakker in Nederland
  • Een Doypack gescheiden afvullen i.v.m allergenen: pinda-vrije producten verpakken we in een apart gedeelte
  • De hoogste kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit
  • Al vanaf 10.000 stuks
  • Korte levertijden

Wilt u graag Doypacks kopen? Vraag dan nu een offerte aan. Heeft u advies nodig over de soorten of maten van onze verpakkingen? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact formulier NL

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Verschillende soorten verpakkingen, sachets en stickpacks

Bij Macropack kunt u terecht voor verschillende soorten verpakkingen. Ook sachets en stickpacks behoren hier tot de mogelijkheden. Sachets zijn eenvoudige en voordelige portie-, eenpersoons- of promotionele verpakkingen. Stickpacks zijn langwerpige, folie- of papieren zakjes en zijn ideaal voor kleine hoeveelheden levensmiddelen.

Verder kunt u nog voor de volgende verpakkingen bij Macropack terecht:

Sachets

Wilt u uw klanten op effectieve wijze bekend maken met een proefmonster van uw nieuwe product?

Lees meer over sachets

Stickpacks

De langwerpige, folie- of papieren zakjes zijn de ideale verpakkingen voor kleine hoeveelheden levensmiddelen.

Lees meer over stickpacks

Pillowbag

Een pillowbag is een aan drie zijden geseald zakje. Pillowbags zijn ideaal om bijvoorbeeld voedingsmiddelen in te verpakken.

Lees meer over pillowbags

Stazakken

Stazakken worden steeds populairder. De zakken kunnen door de voorgevormde bodem rechtop blijven staan.

Lees meer over stazakken

Potten

Potten en cups worden gebruikt om verschillende producten luchtdicht af te vullen.

Lees meer over potten

Flexibel, stevig en beter voor het milieu

Doypacks kennen vele voordelen. Zo hebben ze een grote flexibiliteit in design en formaat. Dat komt omdat de bodem voorgevormd en zeer stevig is. Zodoende blijft een Doypack netjes rechtop staan, ook tijdens het vervoer. Een ander belangrijk voordeel is dat de verpakkingen geproduceerd kunnen worden met praktisch alle materialen. Dat zorgt voor een grote materiaalbesparing ten opzichte van andere verpakkingsvormen.

Dankzij de materiaalbesparing is een Doypack beter voor het milieu. Daarnaast is de verpakking eenvoudig te openen.

Doypack machine

Er bestaat ook een Doypack machine. Dit type machine is speciaal ontwikkeld voor het vullen van stazakken (ofwel stand up pouches). De machines kunnen binnen vijf minuten van product wisselen en hebben een hoge productiecapaciteit.

De voorgevormde Doypack machines zijn gebaseerd op een roterende en intermitterende carrousel. Omdat de carrousel draait, komt de zak steeds bij een handelingsstation. Dat station voert een handeling uit, bijvoorbeeld afvullen of sluiten.

Verpakkingsbedrijf Voedingsindustrie
Macropack Verpakkingsbedrijf

Grote verscheidenheid aan verpakkingsvormen

Packaging organisatie Macropack biedt een grote verscheidenheid verpakkingsvormen aan. Uw product zal altijd in de juiste vorm worden verpakt. Wij leveren namelijk de volgende verpakkingen aan voor uw producten:

Als toonaangevend copacker in de verpakkingswereld heeft Macropack de mogelijkheid om voedingsmiddelen, stukgoederen, poeders, tabletten, vloeistoffen, granulaten en capsules te verpakken. Bij ons staat productveiligheid en kwaliteit boven alles.

Moderne en toonaangevende loonverpakker

Copacker Macropack is door de verschillende verpakkingslijnen die door de jaren heen zijn gemoderniseerd een toonaangevende loonverpakker geworden die zich hiermee onderscheidt. De grote verscheidenheid op het gebied van packaging maakt het dat wij steeds weer de grenzen opzoeken van het verpakken. Daarnaast staat dit in combinatie met hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit ervoor dat Macropack uw de beste verpakkingsmogelijkheden aanbiedt.

Geïnteresseerd in het afvullen van een Doypack?

Wilt u meer weten over het afvullen van een Doypack? Vraag dan nu een offerte aan (zie onderaan deze pagina) of maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

U kunt contact op nemen door te bellen naar 0341 370314. Of stuur ons een e-mail via sales@macropack.nl.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd naar onze verpakkingen?

Call Now Button