• FSSC 22000 cert.
  • Gescheiden afvullen i.v.m. allergenen
  • Hoogste kwaliteit
  • Al vanaf 10.000 stuks

Potten verpakken en afvullen

Potten en cups worden gebruikt om verschillende producten af te vullen. Door middel van hoogwaardige inductie-sealmachines waar Macropack over beschikt, is er de mogelijkheid om potten luchtdicht te verpakken voor een optimale houdbaarheid. Tevens kunnen potten worden voorzien van een etiket of label en worden gekartonneerd.

Offerte aanvragen Contact

Verschillende soorten verpakkingen, sachets en stickpacks

Bij Macropack kunt u terecht voor verschillende soorten verpakkingen. Ook sachets en stickpacks behoren hier tot de mogelijkheden. Sachets zijn eenvoudige en voordelige portie-, eenpersoons- of promotionele verpakkingen. Stickpacks zijn langwerpige, folie- of papieren zakjes en zijn ideaal voor kleine hoeveelheden levensmiddelen.

Verder kunt u nog voor de volgende verpakkingen bij Macropack terecht:

Innovatief en milieuvriendelijk

Het is een innovatieve en opvallende verpakking met uitstekende gebruikseigenschappen. Daarnaast scoort de verpakking erg hoog als het gaat om milieuvriendelijkheid. Denk hierbij aan minder opslag, vervoer en energiekosten. Daarnaast worden ze ook nog eens gemaakt van minder grondstoffen en zijn ze geheel te recyclen! Dat is nog eens duurzaam en milieuvriendelijk.

Vele soorten, maten en materialen

Wanneer u kiest voor potten zijn er veel mogelijkheden op het gebied van soorten en maten. Zo bieden wij verschillende laminaten (materialen), verschillende modellen en maten en verschillende bedrukkingen. Daardoor zit de juiste verpakking voor het soort product er altijd bij. Door de handige schroefdop zijn de verpakkingen weer te openen en sluiten.

Neem voor meer informatie over de soorten en maten gerust contact met ons op of vraag een offerte aan.

Verpakkingsbedrijf Voedingsindustrie
Macropack Verpakkingsbedrijf

Vraag direct een offerte aan

Indien u geïnteresseerd bent in een samenwerking met Macropack vraagt u direct online een offerte aan. Wilt u vooraf nog meer informatie? Neem dan contact op middels het online contactformulier.

Het is uiteraard ook mogelijk om contact op te nemen door te bellen. Dit doet u naar +31 341 370 314 of stuur een e-mail.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd naar onze verpakkingen?

Call Now Button