previous arrow
next arrow

Producten op een professionele manier laten verpakken

Offerte
aanvragen
Meer
informatie
Slider

Stickpacks afvullen door Copacker Macropack

Zoekt u een organisatie die uw producten kan verpakken? Wij bieden een grote verscheidenheid aan verpakkingsvormen aan. U kunt bij ons onder andere stickpacks afvullen: een smalle verpakkingsvorm die geschikt is voor het verpakken van poeders, vloeistoffen en granulaten. Bij ons bent u verzekerd van hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit.

Stickpacks van Macropack

Als toonaangevende co-packer in de verpakkingswereld hebben wij de mogelijkheid om stukgoederen, poeders, tabletten, vloeistoffen, granulaten en capsules te verpakken. Bij Macropack gaan tijdens het stickpacks afvullen de productveiligheid en kwaliteit boven alles.

Macropack heeft zich door de jaren heen ontwikkeld en gemoderniseerd tot toonaangevende verpakker. De grote verscheidenheid op het gebied van verpakken maakt het dat Macropack steeds weer de grenzen opzoekt van het verpakken. Daarnaast staat dit in combinatie met hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit ervoor dat Macropack uw de beste verpakkingsmogelijkheden aanbiedt.

Soorten verpakkingsvormen

Naast de mogelijkheid om poeders, vloeistoffen en granulaten in een stickpack te laten afvullen, kunt u bij ons ook terecht voor onderstaande verpakkingsmogelijkheden van uw producten:

 

Sachets
Stazakken
Spouted pouches
Potten

FSSC 22000

Als copacker heeft Macropack zichzelf ten doel gesteld dat kwaliteit en productveiligheid boven alles staat. Macropack is FSSC 22000 gecertificeerd en heeft daarnaast nog vele andere kenmerken die moeten bijdragen aan een zo hoog mogelijke kwaliteit omtrent verpakken. Zo werkt Macropack enkel met hoogkwalitatieve verpakkingsmaterialen. Om te garanderen dat uw producten op een verantwoorde manier worden afgevuld, wordt iedere werknemer intern opgeleid door een van onze kwaliteitsmedewerkers.

Om te voldoen aan productveiligheid, biedt Macropack de mogelijkheid om uw producten af te vullen onder metaaldetectie. De producten kunnen worden gecontroleerd op ferro, non-ferro en RVS. Om de houdbaarheid van uw producten te garanderen, biedt Macropack u de mogelijkheid uw producten gekoeld te bewaren in de koelingsruimte.

Macropack, is naast  een FSSC 22000 certificaat ook in het bezit van een SKAL certificaat. Dit biedt de mogelijkheid om biologische producten af te vullen.

Neem contact op

Heeft u interesse in één van onze diensten om uw producten te laten verpakken? Wilt u meer weten over stickpacks afvullen? Vraag dan nu een offerte aan of maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

 

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd naar onze verpakkingen?

Call Now Button