• FSSC 22000 cert.
  • Gescheiden afvullen i.v.m. allergenen
  • Hoogste kwaliteit
  • Al vanaf 10.000 stuks

Sachets verpakken en afvullen

Sachets, oftewel kleine zakjes, zijn eenvoudige, voordelige portie-, eenpersoons- of promotionele verpakkingen voor de distributie van kleine hoeveelheden voedsel. De ideale verpakking als u uw klanten op effectieve wijze bekend wilt maken met een proefmonster van uw nieuwe product. Sachets zijn aan drie of vier zijden gesealde zakjes.

Veelal worden sachets toegevoegd in kleinere proportie bij bijvoorbeeld maaltijden of dienen ze ter promotie, om uw product onder de aandacht te brengen. Andere voordelen van sachets zijn: minimaal materiaalgebruik, optimale bescherming en het heeft een zeer professionele uitstraling!

Offerte aanvragen Contact

Sachet met tekst of label

Enkele mogelijkheden die Macropack biedt bij sachets:

  • Een tekst, code of label geprint op de verpakking
  • Sachets verpakt in een aantrekkelijk doosje
  • Een inkeping voor het gemakkelijk openen van de verpakking
  • Een euroloch om uw producten op te hangen in schappen
  • Het afvullen van sachets

Waarom met sachets verpakken?

Sachetteren is voor ons maatwerk. Naast formaat kunnen de sachets verschillen in materiaal. Het sachet kan vanzelfsprekend voorzien worden van de door u gewenste bedrukking of label. Daarnaast kunnen specifieke wensen voor het coderen van uw sachet of het maken van een inkeping in het sachet ingepast worden in het productieproces!

Diverse soorten voedingsmiddelen verpakkingen

Macropack is een bekende copacker. In het Nederlands wordt dit een loonverpakker genoemd, oftewel een verpakkingsbedrijf. We produceren verschillende soorten verpakkingen, voornamelijk voor de voedingsindustrie. Zo kunt u bij ons terecht voor populaire verpakkingen als sachets en stickpacks. Zoals u hebt gelezen zijn sachets kleine zakjes die gebruikt worden als portie-, eenpersoons- of promotionele verpakkingen. Stickpacks zijn dan weer langwerpige, folie- of papieren zakjes en ideaal voor kleine hoeveelheden levensmiddelen.

We hebben ons complete productenaanbod voor u op een rij gezet:

Verpakkingsbedrijf Voedingsindustrie
Macropack Verpakkingsbedrijf

Optimale productbescherming

Als toonaangevende co-packer in de verpakkingswereld hebben wij de mogelijkheid om sauzen, snoepjes, stukgoederen, poeders, tabletten, vloeistoffen, granulaten en capsules te verpakken. U hoeft niet bang te zijn dat uw producten worden aangetast door invloeden van buitenaf. De sachets bieden optimale productbeschrijving tegen vocht, geuren en zelfs licht. Bij Macropack gaan tijdens het afvullen van sachets de productveiligheid en kwaliteit boven alles.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom sachets bestellen bij Macropack?

Omdat we ons onderscheiden door de verschillende verpakkingslijnen staan we bekend als een toonaangevende loonverpakker. Daarbovenop komt dat we onze producten door de jaren heen steeds hebben ontwikkeld. Ook zijn we meegegaan met de tijd, en hebben onze werkwijze gemoderniseerd.

Er is tenslotte grote verscheidenheid op het gebied van verpakken. Daarom zoeken we elke dag opnieuw de grenzen op van het verpakken. Zodat we u de beste verpakkingsmogelijkheden kunnen aanbieden. Daarbij mag u rekenen op hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit.

Werk samen met ons verpakkingsbedrijf

We zijn een bekend verpakkingsbedrijf en loonverpakker in Nederland. Daar horen vanzelfsprekend hoge verwachtingen bij en die maken wij volledig waar. Zo kunt u rekenen op de hoogste kwaliteit en zekerheid. Uw producten zullen worden versterkt door de keuze voor onze sachets.

Door het FSSC 22000 certificaat, die wij hebben mogen ontvangen, bent u gegarandeerd van kwalitatief hoge verpakkingen. Daarnaast zijn we ook in het bezit van een SKAL-certificaat. Dit biedt u de mogelijkheid om biologische producten door ons te laten verpakken.

Vraag gelijk online een offerte aan

Is een sachet voor uw product de ideale verpakking? Geef dan een order door van minimaal 10.000 stuks sachets. U kunt direct online een offerte aanvragen. Onze salesmanager neemt dan zo snel mogelijk contact met u op. Wilt u vooraf meer informatie ontvangen? Kom dan met ons in contact middels het online contactformulier.

Het is uiteraard ook mogelijk om contact met ons op te nemen door te bellen. Dit doet u via dit telefoonnummer: +31 341 370 314. Of stuur een e-mail naar sales@macropack.nl.

Hoe verschillen sachets van andere gesealde zakjes?

Sachets zijn kleine, gesealde zakjes die ideaal zijn voor portieverpakkingen of promotieverpakkingen voedsel. In deze zin verschillen ze wezenlijk van langwerpige stickpacks, de grotere pillow bags en de steeds populair wordende stazakken.

Wat zijn de voordelen van sachets?

Vergeleken met andere soorten gesealde zakjes bieden sachets optimale bescherming zonder veel materiaal te gebruiken. Daarnaast hebben sachets een professionele uitstraling, helemaal als u gebruik maakt van de mogelijkheden met betrekking tot maatwerk.

Kunnen de sachets naar wens worden aangepast?

Wij leveren altijd maatwerk. Dat betekent ook dat wij de sachets naar wens kunnen aanpassen. Denk hierbij aan een tekst, code of label op het zakje, een inkeping voor gemakkelijk openen, een euroloch om de sachets te kunnen ophangen.

Benieuwd naar onze verpakkingen?

Call Now Button