Verpakkingsbedrijf Macropack

Macropack is als co-packer hét verpakkingsbedrijf in de voedingsindustrie en is gespecialiseerd in uiteenlopende verpakkingen.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Sachets verpakken en afvullen

Wilt u uw klanten op effectieve wijze bekend maken met een proefmonster van uw nieuwe product? Sachets, oftewel kleine zakjes, zijn eenvoudige, voordelige portie-, eenpersoons- of promotionele verpakkingen voor de distributie van kleine hoeveelheden voedsel. Sachets zijn aan drie of vier zijden gesealde zakjes. Veelal worden sachets toegevoegd in kleinere proportie bij bijvoorbeeld maaltijden of dienen ze ter promotie, om uw product onder de aandacht te brengen. Minimaal materiaalgebruik, optimale bescherming en het heeft een zeer professionele uitstraling!

Enkele mogelijkheden die Macropack biedt bij sachets en stickpacks:

  • een tekst of code geprint op de verpakking
  • sachets verpakt in een aantrekkelijk doosje
  • een inkeping voor het gemakkelijk openen van de verpakking
  • een euroloch om uw producten op te hangen in schappen
  • het afvullen van sachets

Contact formulier NL

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom met sachets verpakken?

Sachetteren is voor ons maatwerk. Naast formaat kunnen de sachets verschillen in materiaal, dat vanzelfsprekend voorzien kan worden van de door u gewenste bedrukking. Daarnaast kunnen specifieke wensen voor het coderen van uw sachet of het maken van een inkeping in het sachet ingepast worden in het productieproces!

Een sachet folie kan worden ingezet voor veel verschillende toepassingen. van ketchupzakjes, snoepjes en suikerzakjes in de foodsector tot reinigingsdoekjes en crème in de non-food sector. De verpakking is een veelgebruikt middel om promotieverpakkingen te verspreiden. Groot voordeel van deze variant is dat de inhoud nauwkeurig bepaald is. Hierdoor kan het beschikbare oppervlakte maximaal benut worden. Tevens is een sachet zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te openen.

Verschillende soorten verpakkingen, sachets en stickpacks

Bij Macropack kunt u terecht voor verschillende soorten verpakkingen. Ook sachets en stickpacks behoren hier tot de mogelijkheden. Sachets zijn eenvoudige en voordelige portie-, eenpersoons- of promotionele verpakkingen. Stickpacks zijn langwerpige, folie- of papieren zakjes en zijn ideaal voor kleine hoeveelheden levensmiddelen.

Verder kunt u nog voor de volgende verpakkingen bij Macropack terecht:

Sachets

Wilt u uw klanten op effectieve wijze bekend maken met een proefmonster van uw nieuwe product?

Lees meer over sachets

Stickpacks

De langwerpige, folie- of papieren zakjes zijn de ideale verpakkingen voor kleine hoeveelheden levensmiddelen.

Lees meer over stickpacks

Pillowbag

Een pillowbag is een aan drie zijden geseald zakje. Pillowbags zijn ideaal om bijvoorbeeld voedingsmiddelen in te verpakken.

Lees meer over pillowbags

Stazakken

Stazakken worden steeds populairder. De zakken kunnen door de voorgevormde bodem rechtop blijven staan.

Lees meer over stazakken

Potten

Potten en cups worden gebruikt om verschillende producten luchtdicht af te vullen.

Lees meer over potten

Waarom sachets van Macropack?

Copacker Macropack is door de verschillende verpakkingslijnen die door de jaren heen zijn gemoderniseerd een toonaangevende loonverpakker geworden die zich hiermee onderscheidt. De grote verscheidenheid op het gebied van verpakken maakt het dat Macropack steeds weer de grenzen opzoekt van het verpakken. Daarnaast staat dit in combinatie met hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit ervoor dat Macropack uw de beste verpakkingsmogelijkheden aanbiedt.

Geïnteresseerd in de sachets?

Wilt u meer weten over de sachets? Vraag dan nu een offerte aan of maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Samenwerken met een verpakkingsbedrijf in Nederland

Macropack is een bekend verpakkingsbedrijf in Nederland. U verwacht uiteraard de hoogste kwaliteit van verpakkingsmaterialen zodat uw producten versterkt en niet aangetast worden. Bij Macropack kunt u altijd rekenen op de hoogste kwaliteit en zekerheid.

Door het FSSC 22000 certificaat bent u gegarandeerd van kwalitatief hoge verpakkingen. Daarnaast is Macropack ook in het bezit van een SKAL certificaat. Dit biedt de mogelijkheid om biologische producten te verpakken.

Verpakkingsbedrijf Voedingsindustrie
Macropack Verpakkingsbedrijf

Een sachet afvullen bij Macropack

Macropack B.V. heeft zich door de jaren heen ontwikkeld en gemoderniseerd tot toonaangevende verpakker van onder andere sachets. De grote verscheidenheid op het gebied van verpakken maakt het dat Macropack steeds weer de grenzen opzoekt van het verpakken. Daarnaast staat dit in combinatie met hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit ervoor dat Macropack B.V. uw de beste verpakkingsmogelijkheden aanbiedt.

Als toonaangevende co-packer in de verpakkingswereld hebben wij de mogelijkheid om stukgoederen, poeders, tabletten, vloeistoffen, granulaten en capsules te verpakken. Bij Macropack gaan tijdens het afvullen van sachets de productveiligheid en kwaliteit boven alles.

Andere verpakkingsvormen

Naast de mogelijkheid om uw product door middel van sachets te promoten, kunt u bij ons ook terecht voor onderstaande verpakkingsmogelijkheden van uw producten:

  • Stickpacks
  • Stazakken
  • Potten

Vraag direct een offerte aan

Indien u geïnteresseerd bent in een samenwerking met Macropack vraagt u direct online een offerte aan. Wilt u vooraf nog meer informatie? Neem dan contact op middels het online contactformulier.

Het is uiteraard ook mogelijk om contact op te nemen door te bellen. Dit doet u naar +31 341 370 314 of stuur een e-mail.

logo macropack

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd naar onze verpakkingen?

Call Now Button