• FSSC 22000 cert.
 • Gescheiden afvullen i.v.m. allergenen
 • Hoogste kwaliteit
 • Al vanaf 10.000 stuks

Stickpacks verpakken en afvullen

Het geheim van stickpacks? Puur gebruiksgemak. De langwerpige, folie- of papieren zakjes zijn de ideale verpakkingen voor kleine hoeveelheden levensmiddelen. Ze maken het doseren van onder andere sauzen, dressings, kruiden, melkpoeder en suiker simpel. Een stickpack is een aan drie of vier zijden geseald zakje, zoals een sachet, maar dan veel smaller. Wij verpakken voedingsmiddelen netjes, veilig en hygiënisch in flexibele stickpacks. Om de houdbaarheid te verlengen kunnen we verpakkingen we de zuurstof uitdrijven. De uit Japan afkomstige, gebruiksvriendelijke stickpacks hebben ook Europa veroverd. Ontdek het nu ook!

Offerte aanvragen Contact

De sterke punten van stickpacks

De verpakking met sterke eigenschappen zorgt voor behoud van voedingswaarde, verlenging van houdbaarheid en een minder grote hoeveelheid afval. Het lichte gewicht leidt tot lagere opslag-, distributie- en vervoerskosten en beperking van het afval. Met een flexibele verpakking is eenvoudig te variëren in portiegrootte en wijze van hergebruik. Stickpacks zijn van alle gemakken voorzien.

 • Voor voedingsmiddelen in vloeibare, poeder- en korrelvorm;
 • makkelijk te openen papieren versie;
 • stickpacks van folie leverbaar met slim easy-openingsysteem;
 • nauwkeurige dosering, geen verspilling van voedingsmiddelen;
 • of volledig te bedrukken; minder materiaalgebruik ten opzichte van sachets;

Verschillende soorten verpakkingen, sachets en stickpacks

Bij Macropack kunt u terecht voor verschillende soorten verpakkingen. Ook sachets en stickpacks behoren hier tot de mogelijkheden. Sachets zijn eenvoudige en voordelige portie-, eenpersoons- of promotionele verpakkingen. Stickpacks zijn langwerpige, folie- of papieren zakjes en zijn ideaal voor kleine hoeveelheden levensmiddelen.

Verder kunt u nog voor de volgende verpakkingen bij Macropack terecht:

Copacking organisatie Macropack biedt een grote verscheidenheid verpakkingsvormen aan. Uw product zal altijd in de juiste vorm worden verpakt. Macropack biedt namelijk de volgende verpakkingsmogelijkheden aan voor uw producten:

 • Sachets
 • Stickpacks
 • Stazakken
 • Potten

Als toonaangevend copacker in de verpakkingswereld heeft Macropack de mogelijkheid om stukgoederen, poeders, tabletten, vloeistoffen, granulaten en capsules te verpakken. Bij Macropack staat productveiligheid en kwaliteit boven alles.

Verpakkingsbedrijf Voedingsindustrie
Macropack Verpakkingsbedrijf

Geïnteresseerd in de stickpacks?

Wilt u meer weten over de sachets? Vraag dan nu een offerte aan of maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerken met een verpakkingsbedrijf in Nederland

Macropack is een bekend verpakkingsbedrijf in Nederland. U verwacht uiteraard de hoogste kwaliteit van verpakkingsmaterialen zodat uw producten versterkt en niet aangetast worden. Bij Macropack kunt u altijd rekenen op de hoogste kwaliteit en zekerheid.

Door het FSSC 22000 certificaat bent u gegarandeerd van kwalitatief hoge verpakkingen. Daarnaast is Macropack ook in het bezit van een SKAL certificaat. Dit biedt de mogelijkheid om biologische producten te verpakken.

Waarom stickpacks van Macropack?

Copacker Macropack is door de verschillende verpakkingslijnen die door de jaren heen zijn gemoderniseerd een toonaangevende loonverpakker geworden die zich hiermee onderscheidt. De grote verscheidenheid op het gebied van verpakken maakt het dat Macropack steeds weer de grenzen opzoekt van het verpakken. Daarnaast staat dit in combinatie met hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit ervoor dat Macropack uw de beste verpakkingsmogelijkheden aanbiedt.

Stickpacks afvullen door Copacker Macropack

Zoekt u een organisatie die uw producten kan verpakken? Wij bieden een grote verscheidenheid aan verpakkingsvormen aan. U kunt bij ons onder andere stickpacks afvullen: een smalle verpakkingsvorm die geschikt is voor het verpakken van poeders, vloeistoffen en granulaten. Bij ons bent u verzekerd van hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit.

Geïnteresseerd in de stickpacks?

Wilt u meer weten over de stickpacks? Vraag dan nu een offerte aan of maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag direct een offerte aan

Indien u geïnteresseerd bent in een samenwerking met Macropack vraagt u direct online een offerte aan. Wilt u vooraf nog meer informatie? Neem dan contact op middels het online contactformulier.

Het is uiteraard ook mogelijk om contact op te nemen door te bellen. Dit doet u naar +31 341 370 314 of stuur een e-mail.

Benieuwd naar onze verpakkingen?

Call Now Button