• FSSC 22000 cert.
  • Gescheiden afvullen i.v.m. allergenen
  • Hoogste kwaliteit
  • Al vanaf 10.000 stuks

Pillowbags verpakken en afvullen

Een pillowbag is een aan drie zijden geseald zakje. Pillowbags zijn ideaal om bijvoorbeeld voedingsmiddelen in te verpakken. Dit kan variëren van kleine pillowbags voor bijvoorbeeld croutons of saladeverrijkers tot aan grotere pillowbags voor zuidvruchten, superfoods of zoetwaren. De naam doet zich eer aan de vergelijkebare vorm van een kussen die ze aannemen wanneer ze gevuld zijn. Het is een van de meest traditionele en economische typen van verpakken en beschermt uw product tegen vocht en zuurstof. Voor het zorgvuldig verpakken van uw producten kiest u voor pillowbags van Macropack.

Offerte aanvragen Contact

Branding

Macropack biedt u de mogelijkheid om uw product in verschillende pillowbag maten te laten verpakken. Het is ook mogelijk om een bepaalde tekst of code op een pillowbag te laten printen (goed voor bijvoorbeeld promotie van uw product) en om uw product in doosjes om te laten verpakken.

De sterke punten van pillowbag verpakken

De pillowbag wordt aan de boven-, onder- en achterkant geseald; de onder seal wordt bij levering open gelaten om de verpakking te vullen. De pillowbags kunnen het best gebruikt worden voor producten zoals:

  • Chips
  • Gedroogd vlees/vis
  • Kruiden
  • Koekjes

Verschillende soorten verpakkingen, sachets en stickpacks

Bij Macropack kunt u terecht voor verschillende soorten verpakkingen. Ook sachets en stickpacks behoren hier tot de mogelijkheden. Sachets zijn eenvoudige en voordelige portie-, eenpersoons- of promotionele verpakkingen. Stickpacks zijn langwerpige, folie- of papieren zakjes en zijn ideaal voor kleine hoeveelheden levensmiddelen.

Verder kunt u nog voor de volgende verpakkingen bij Macropack terecht:

Verpakkingsbedrijf Voedingsindustrie
Macropack Verpakkingsbedrijf

Waarom pillowbags van Macropack?

Copacker Macropack is door de verschillende verpakkingslijnen die door de jaren heen zijn gemoderniseerd een toonaangevende loonverpakker geworden die zich hiermee onderscheidt. De grote verscheidenheid op het gebied van verpakken maakt het dat Macropack steeds weer de grenzen opzoekt van het verpakken. Daarnaast staat dit in combinatie met hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit ervoor dat Macropack B.V. uw de beste verpakkingsmogelijkheden aanbiedt.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geïnteresseerd in de pillowbag?

Wilt u meer weten over de pillowbags? Vraag dan nu een offerte aan of maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Als toonaangevend copacker in de verpakkingswereld heeft Macropack de mogelijkheid om stukgoederen, poeders, tabletten, vloeistoffen, granulaten en capsules te verpakken. Bij Macropack staat productveiligheid en kwaliteit boven alles.

Samenwerken met een verpakkingsbedrijf in Nederland

Macropack is een bekend verpakkingsbedrijf in Nederland. U verwacht uiteraard de hoogste kwaliteit van verpakkingsmaterialen zodat uw producten versterkt en niet aangetast worden. Bij Macropack kunt u altijd rekenen op de hoogste kwaliteit en zekerheid.

Door het FSSC 22000 certificaat bent u gegarandeerd van kwalitatief hoge verpakkingen. Daarnaast is Macropack ook in het bezit van een SKAL certificaat. Dit biedt de mogelijkheid om biologische producten te verpakken.

Waarom pillowbags van Macropack?

Copacker Macropack is door de verschillende verpakkingslijnen die door de jaren heen zijn gemoderniseerd een toonaangevende loonverpakker geworden die zich hiermee onderscheidt. De grote verscheidenheid op het gebied van verpakken maakt het dat Macropack steeds weer de grenzen opzoekt van het verpakken. Daarnaast staat dit in combinatie met hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit ervoor dat Macropack uw de beste verpakkingsmogelijkheden aanbiedt.

Pillowbags afvullen door Copacker Macropack

Zoekt u een organisatie die uw producten kan verpakken? Wij bieden een grote verscheidenheid aan verpakkingsvormen aan. U kunt bij ons onder andere pillowbags afvullen: een verpakkingsvorm onder andere geschikt voor chips, gedroogd vlees/vis en kruiden.

Geïnteresseerd in de Pillowbags?

Wilt u meer weten over de pillowbags? Vraag dan nu een offerte aan of maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag direct een offerte aan

Indien u geïnteresseerd bent in een samenwerking met Macropack vraagt u direct online een offerte aan. Wilt u vooraf nog meer informatie? Neem dan contact op middels het online contactformulier.

Het is uiteraard ook mogelijk om contact op te nemen door te bellen. Dit doet u naar +31 341 370 314 of stuur een e-mail.

Benieuwd naar onze verpakkingen?

Call Now Button