Verpakkingsbedrijf Macropack

Macropack is als co-packer hét verpakkingsbedrijf in de voedingsindustrie en is gespecialiseerd in uiteenlopende verpakkingen.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Vloeistoffen afvullen

Overweegt u een verpakkingsbedrijf in te schakelen dat voor uw onderneming vloeistoffen wilt afvullen? Ga dan de samenwerking aan met Macropack, een toonaangevende co-packer in Nederland. Wij helpen u graag bij het afvullen van vloeistoffen in de juiste verpakkingen. Hierbij kunt u rekenen op de hoogste kwaliteit, productveiligheid en zekerheid.

Bij het afvullen van vloeistoffen en andere voedingsmiddelen is de verpakking net zo belangrijk als het product. Op de verpakking staat waardevolle informatie vermeld die gebruikers dienen te lezen voor inname. Ook geldt de verpakking als verlengstuk van uw merk, doordat het gebruikt kan worden voor marketing doeleinden. Wij zorgen ervoor dat uw vloeistoffen op een professionele en veilige manier worden verpakt. Daarbij maken we gebruik van moderne afvulmachines.

Contact formulier NL

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw vloeistoffen laten afvullen door Macropack

  • FSSC 22000 gecertificeerd
  • Scheiding voor pinda-vrije producten
  • Hoogste kwaliteit
  • Al vanaf 10.000 stuks
  • Korte levertijden
  • Toonaangevende verpakkingen

Steeds meer bedrijven gingen u al voor: laat ook uw producten afvullen door Macropack. Kom met ons in contact en ontdek wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen. U kunt contact opnemen door het formulier in te vullen of bel naar 0341370314.

Sachets

Wilt u uw klanten op effectieve wijze bekend maken met een proefmonster van uw nieuwe product?

Lees meer over sachets

Stickpacks

De langwerpige, folie- of papieren zakjes zijn de ideale verpakkingen voor kleine hoeveelheden levensmiddelen.

Lees meer over stickpacks

Pillowbag

Een pillowbag is een aan drie zijden geseald zakje. Pillowbags zijn ideaal om bijvoorbeeld voedingsmiddelen in te verpakken.

Lees meer over pillowbags

Stazakken

Stazakken worden steeds populairder. De zakken kunnen door de voorgevormde bodem rechtop blijven staan.

Lees meer over stazakken

Potten

Potten en cups worden gebruikt om verschillende producten luchtdicht af te vullen.

Lees meer over potten

Het afvullen van vloeistoffen

Als verpakkingsbedrijf bieden we verschillende vormen van vloeistof verpakkingen aan. Er is altijd een verpakking te vinden die perfect aansluit op het product en de toepassing van het product. Wij kunnen de vloeistoffen afvullen met hoogwaardige producten. Ons aanbod bestaat onder ander uit sachets, stickpaks, pillowbags, stazakken en potten. Deze verpakkingen bieden uw vloeistoffen stuk voor stuk bescherming tegen invloeden van buitenaf.

Sachets en stazakken

Met name sachets en stazakken zijn verpakkingsvormen die zeer geschikt zijn om vloeistoffen te verpakken. Te beginnen met sachets. Dit zijn eenvoudige portieverpakkingen voor de distributie van kleine hoeveelheden als voedsel. De kleine zakjes zijn aan drie of vier zijden geseald. Sachets kunnen voorzien worden van bedrukkingen. Een tekst, code of label kan zonder veel moeite geprint worden op de verpakking.

Stazakken hebben als groot voordeel dat ze rechtop kunnen blijven staan. Hierdoor nemen ze minder ruimte in beslag. Een stazak is opgebouwd uit een meerlaags dun laminaat. Voor de productie zijn weinig grondstoffen nodig, wat betekent dat er minder milieubelasting is. Door deze uitstekende eigenschappen zijn stazakken uitermate geschikt voor het afvullen van vloeistoffen.

Verpakkingsbedrijf Voedingsindustrie
Macropack Verpakkingsbedrijf

Co-packer Macropack staat voor kwaliteit

Als co-packing organisatie is Macropack een bekende naam in de voedingsindustrie. Een hoge mate van kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit zorgen ervoor dat Macropack u de beste verpakkingsmogelijkheden kan aanbieden. Door het FSSC 22000 certificaat bent u gegarandeerd van kwalitatief hoge verpakkingen. Daarnaast zijn we in het bezit van een SKAL-certificaat, hierdoor mogen we biologische producten verpakken.

Vloeistoffen afvullen? Neem contact op

Graag uw vloeistoffen laten afvullen door Macropack? Neem dan direct contact met ons op, zodat we de samenwerking kunnen starten. U kunt gelijk een offerte aanvragen via onderstaand formulier. Mocht u meer informatie willen ontvangen, mag u altijd bellen naar onze salesmanager +31 (0)6-34484408 of stuur een e-mail naar sales@macropack.nl.

logo macropack

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd naar onze verpakkingen?

Call Now Button