• FSSC 22000 cert.
  • Gescheiden afvullen i.v.m. allergenen
  • Hoogste kwaliteit
  • Al vanaf 10.000 stuks

Breed aanbod aan kleinverpakkingen

Bent u op zoek naar geschikte kleinverpakkingen voor uw producten? Macropack is dé co-packing specialist voor bedrijven in de voedingsindustrie. Wij bieden een ruim aanbod aan mooie en hoge kwaliteit kleinverpakkingen aan. Onze verpakkingen zijn geschikt voor allerlei producten en ideaal om kleine porties aan te bieden.

De verpakking van uw product is voor de klant een waardevolle bron van informatie over het product en versterkt uw merk. Het is dus een verlengstuk van het product dat u aanbiedt. Ook kan het gebruikt worden voor marketing acties. Macropack pakt uw producten op een professionele manier in en maken daarbij gebruik van de kleinverpakkingen die het beste bij uw product passen.

Offerte aanvragen Contact

Waarom steeds meer bedrijven Macropack inschakelen voor hun kleinverpakkingen

  • FSSC 22000 gecertificeerd
  • Scheiding voor pinda-vrije producten
  • Hoogste kwaliteit
  • Al vanaf 10.000 stuks
  • Korte levertijden
  • Toonaangevende verpakkingen

Ons aanbod aan kleinverpakkingen

Wij bieden diverse vormen van kleinverpakkingen aan voor bedrijven in de voedingsindustrie. Daarbij zorgen we altijd dat de verpakking perfect aansluit op het product en de toepassing van het product. Zo hebben wij verschillende verpakkingen voor verschillende toepassingen. Bedrijven kunnen onder andere bij ons terecht voor sachets, stickpacks, pillowbags, stazakken en potten. Onze verpakkingen zorgen voor hygiëne, een mooie verdeling van kleine porties, gemak en bieden tevens marketingmogelijkheden.

FSSC 22000 én SKAL gecertificeerd

Bij Macropack willen we altijd kwaliteit leveren. We doen dan ook onze uiterste best om de kwaliteit van onze dienstverlening zo hoog mogelijk te houden. Daar hoort bij dat ons bedrijf over belangrijke certificaten beschikt. Zo zijn we onder meer FSSC 22000 gecertificeerd en beschikken we ook over een SKAL certificaat. Hierdoor kunnen wij ook leveranciers van biologische producten kleinverpakkingen aanbieden. Daarnaast is onze bedrijfsvoering gebaseerd op de E-norm en maken we gebruik van metaaldetectie bij het inpakken.

Verpakkingsbedrijf Voedingsindustrie
Macropack Verpakkingsbedrijf

Milieuvriendelijke kleinverpakkingen

Om ons steentje bij te dragen aan het verbeteren van het milieu hebben we ons productieproces van de kleinverpakkingen aangepast. Dat betekent dat we allerlei materialen voor de productie kunnen gebruiken. Dat resulteert in minder materiaalverlies en een duurzamere productie.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem direct contact met ons op

Bent u benieuwd wat Macropack in een samenwerking voor u kan betekenen? Neem dan direct contact op en vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij komen graag in contact om u meer te vertellen over onze dienstverlening en kleinverpakkingen. Neem telefonisch contact op via 0341 – 370 314, stuur een e-mail of vul het contactformulier op onze website in.

Benieuwd naar onze verpakkingen?

Call Now Button