Verpakkingsbedrijf Macropack

Macropack is als co-packer hét verpakkingsbedrijf in de voedingsindustrie en is gespecialiseerd in uiteenlopende verpakkingen.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Op zoek naar een loonafvuller die uw voedingsmiddelen op professionele wijze kan afvullen? Maak kennis met co-packing organisatie Macropack. Wij vullen vloeistoffen af in verpakkingen voor de voedingsindustrie. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor het laten ontwikkelen van stevige en betrouwbare verpakkingen, maar ook voor het handmatig en automatisch afvullen van verpakkingen.

We kunnen uw voedingsproducten afvullen in verschillende verpakkingen, zoals sachets, stickpacks, stazakken, doypacks, voorgevormde zakken en potten. Vraag een offerte aan voor meer inzicht in de prijs of neem contact op voor het inwinnen van meer informatie. We vertellen graag meer over de mogelijkheden.

Macropack: gespecialiseerde loonafvuller

Macropack is een loonafvuller die gespecialiseerd is in het verpakken van producten voor de voedingsindustrie. Doordat wij gespecialiseerd zijn in uiteenlopende packaging, weet u zeker dat uw producten op een professionele manier verpakt worden. Zodoende zijn de verpakkingen een verlengde van de producten zelf. Het resultaat? Een product dat onder andere dankzij de verpakking herkenbaar wordt door de consument. Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten verpakkingen.

Waarom kiezen voor loonafvuller Macropack? De voordelen op een rij:

 • FSSC 22000 gecertificeerd
 • Scheiding voor pinda-vrije producten
 • Hoogste kwaliteit
 • Al vanaf 10.000 stuks
 • Korte levertijden
 • Toonaangevende verpakkingen

Contact formulier NL

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Verbeterde productkwaliteit

Het laten afvullen van uw levensmiddelen door een professionele loonafvuller kent vele voordelen, waarvan een verhoogde productkwaliteit er een is. Door slim specifieke verpakkingsmaterialen in te zetten, die exact voor uw product ontworpen zijn. Zo zorgen we ervoor dat de kwaliteit van uw product verbetert, maar zorgen we er ook voor dat het product langer houdbaar is.

Sachets

Wilt u uw klanten op effectieve wijze bekend maken met een proefmonster van uw nieuwe product?

Lees meer over sachets

Stickpacks

De langwerpige, folie- of papieren zakjes zijn de ideale verpakkingen voor kleine hoeveelheden levensmiddelen.

Lees meer over stickpacks

Pillowbag

Een pillowbag is een aan drie zijden geseald zakje. Pillowbags zijn ideaal om bijvoorbeeld voedingsmiddelen in te verpakken.

Lees meer over pillowbags

Stazakken

Stazakken worden steeds populairder. De zakken kunnen door de voorgevormde bodem rechtop blijven staan.

Lees meer over stazakken

Potten

Potten en cups worden gebruikt om verschillende producten luchtdicht af te vullen.

Lees meer over potten

Verschillende soorten verpakkingen

Bij loonafvuller Macropack kunt u zoals u hierboven al leest terecht voor het afvullen van producten in verschillende soorten packaging. Hierbij kunt u denken aan stickpacks en aan sachtets, maar ook aan een aantal andere soorten verpakkingen. Sachets zijn eenvoudige en voordelige verpakkingen, die ideaal zijn als eenpersoons verpakkingen of promotie verpakkingen. Daarentegen zijn sachets langwerpige verpakkingen gemaakt van onder andere papier en folie. Hierin kunnen we kleine hoeveelheden levensmiddelen zoals suiker en creamer afvullen.

We weten wel raad met het afvullen van de volgende soorten verpakkingen:

 • Sachets
 • Stickpacks
 • Pillowbag
 • Stazakken
 • Potten
 • Doypacks
Verpakkingsbedrijf Voedingsindustrie

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met Macropack? Vraag dan direct een offerte aan en krijg meer inzicht in de tarieven die wij hanteren. Vervolgens sturen wij de offerte op maat zo snel mogelijk naar u toe.

We kunnen ons voorstellen dat u vooraf misschien nog wat meer informatie wilt ontvangen. Neem voor het inwinnen van meer informatie gerust contact met ons op door een e-mail, te bellen naar +31 341 370 314 of uw vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd naar onze verpakkingen?

Call Now Button