Co-packing: food en non-food

Co-packing is kortgezegd het in-, om- en verpakken van allerlei soorten producten zoals voedsel, waaronder poeder, granulaten en stukgoederen. U kunt samenwerken met co-packers zien als een verlengstuk van uw organisatie en komt ten goede aan de kwaliteit van uw verpakkingsmaterialen. Het maakt hierbij niet uit of de producten vloeibaar of juist vast zijn, bovendien zetten we productveiligheid tijdens het uitvoeren van onze diensten ten alle tijde voorop. Neem contact op voor het bespreken van de mogelijkheden van de verpakkingen of vraag direct een offerte aan.
Offerte
aanvragen
Meer
informatie

Sachets

Wat is co-packing?

Co-packing is een dienst die wordt aangeboden door bedrijven om producten te verpakken en te labelen namens andere merken. Het houdt in dat een gespecialiseerde co-packer ofwel loonverpakker
de verantwoordelijkheid neemt voor het productieproces, inclusief de verpakking en distributie. Co-packing biedt merken de mogelijkheid om hun producten op een efficiënte en kosteneffectieve manier op de markt te brengen, zonder dat ze zelf de nodige infrastructuur hoeven te hebben. Door gebruik te maken van de expertise en middelen van een co-packer kunnen bedrijven zich concentreren op hun kernactiviteiten, terwijl co-packing in Nederland zorgt voor de professionele verpakking.

Co-packer in Nederland voor food en non-food

Als toonaangevend co-packer in Nederland en de verpakkingsbranche hebben wij de mogelijkheden om stukgoederen te verpakken, zoals zoetwaren en zuidvruchten. Alles wat food- en non food-gerelateerd is, kunt u 100% veilig door ons laten verpakken. Door slim specifieke verpakkingsmaterialen voor bepaalde producten in te zetten, verhoogt u de kwaliteit en vaak ook de houdbaarheid van uw product.

We zijn co-packer van voedsel en andere goederen:

  • Poeders
  • Vloeistoffen
  • Granulaten
  • Stukgoederen
  • Tabletten
  • Capsules

Verschillende soorten verpakkingen

Het is mogelijk om het product in verschillende verpakkingen te laten verpakken door professionele co-packers. Zo kunnen we de producten verpakken in:

Verpakkingen met kleine en grote hoeveelheden

Bent u op zoek naar voordelige portie-, eenpersoons- of promotionele verpakkingen? Als ervaren co-packer weten wij ook raad met voedsel in kleine hoeveelheden. Sachets zijn namelijk de perfecte oplossing als het gaat om co-packing van voedsel in kleine hoeveelheden, dus in de vorm van kleinverpakkingen. Bovendien zorgen de stickpacks voor een nauwkeurige dosering en gaat u voedselverspilling tegen met portieverpakkingen.

Verpakkingen van hoge kwaliteit

Als co-packer zorgen wij dat uw voedsel op een veilige en kwalitatieve wijze wordt verpakt. Zo voldoen wij niet alleen aan de standaard voedselveiligheidsnorm FSSC 22000-certificaat, maar zijn wij ook in het bezit van een SKAL-certificaat. Ook metaaldetectie draagt bij aan de kwaliteit en productveiligheid.

FSSC 22000-certificaat

Kwaliteit en productveiligheid staan ten alle tijde bovenaan. FSSC 22000 is een internationaal erkende certificering gericht op voedselveiligheid en is gebaseerd op de ISO-systematiek. Wij zijn FSSC 22000 gecertificeerd en zorgen op vele andere manieren voor kwalitatieve verpakkingen. Zo werken we enkel met hoogkwalitatieve verpakkingsmaterialen.

SKAL-certificaat

Het SKAL-certificaat biedt de mogelijkheid om biologische producten te produceren, verwerken, verpakken, importeren, verhandelen of op te slaan. In het geval van Macropack, gaat dit uiteraard om het verpakken van biologische producten.

Metaaldetectie

Om te voldoen aan productveiligheid bieden we de mogelijkheid om af te vullen onder metaaldetectie. De goederen kunnen worden gecontroleerd op ferro, non-ferro en RVS. Om de houdbaarheid van te garanderen, bieden we u de mogelijkheid om het product gekoeld te bewaren in de koelingsruimte.

stickpacks afvullen en verpakken Macropack

Innovatie en ontwikkeling

Wij zoeken de grenzen op van co-packing. Dat klinkt gevaarlijk, maar dat is het niet. Wij ontwikkelen onze kennis over co-packing en machines continu door. Om te garanderen dat uw producten op een verantwoorde manier worden afgevuld, wordt iedere werknemer intern opgeleid door een van onze kwaliteitsmedewerkers.

Wat is co-packing?

Co-packing is het verpakken van food en non food producten. Een co-packer is verantwoordelijk voor het gehele verpakkingsproces. Denk aan verschillende manieren van afvullen en doseren, soorten verpakkingen en gebruikte materialen, ontwerp en manier van inpakken. Er zijn verschillende verpakkingsvormen: voor kleine hoeveelheden zijn er stickpacks en sachets, en voor het verpakken van voedsel zijn er stazakken en pillowbags. Als moderne co-packer kan Macropack u van advies voorzien over de ideale manier van producten verpakken.

Welke diensten vallen onder co-packing?

Als co-packer kunt u bij Macropack terecht voor het verpakken van poeders, vloeistoffen, granulaten, stukgoederen, tabletten en capsules. Deze producten kunnen we verpakken in sachets, stickpacks, stazakken, doypacks, voorgevormde zakken, pillowbags en potten.

Wat zijn de voordelen van co-packing?

Samenwerken met een co-packer brengt veel voordelen met zich mee. Uw producten worden op een professionele manier voorzien van een verpakking. Een mooie verpakking zorgt voor een goede presentatie van het product. Bij een erkend co-packer staat productveiligheid en kwaliteit voorop. Macropack voldoet aan de standaard voedselveiligheidsnorm (FSSC 22000 certificaat) en is in het bezit van een SKAL certificaat. Verder hechten wij veel waarde aan hygiëne, betrouwbaarheid en flexibiliteit.

Meer weten over de mogelijkheden van co-packing?

Wilt u meer weten over de diverse co-packing mogelijkheden en over de andere diensten die we aanbieden? Of heeft u een andere vraag over een te verpakken product? Neem gerust contact met ons op voor het stellen van uw vragen. U kunt contact opnemen door te bellen naar 06-034484408 of een e-mail te sturen naar sales@macropack.nl. Direct een prijs horen? Vraag dan gerust nu een offerte aan. Vervolgens nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd naar onze verpakkingen?

Call Now Button