slide1
slide2
slide3
slide4
slide5

Producten op een professionele manier laten verpakken

Offerte
aanvragen
Meer
informatie
previous arrow
next arrow

Co packing Macropack

Copacker Nederland: Macropack

Zoekt u een organisatie die uw producten kan verpakken? Copacking organisatie Macropack biedt een grote verscheidenheid verpakkingsvormen aan. Of uw product nu vloeibaar is, een vaste vorm heeft of in poedervorm komt: uw product zal altijd in de juiste vorm worden verpakt, geheel naar uw wensen. Bij Macropack kunt u terecht voor het verpakken van:

 • Poeders
 • Vloeistoffen
 • Granulaten
 • Stukgoederen
 • Tabletten
 • Capsules

Macropack is één van de grootste copackers in Nederland en biedt de mogelijkheid uw producten te verpakken in: sachets, stickpacks, stazakken, doypacks, voorgevormde zakken, pillowbags en potten. Bij Macropack staat productveiligheid en kwaliteit altijd voorop.

Sachets

Wat is co-packing?

Co-packing staat voor ‘contractverpakker’. Als bedrijven zich co-packers in Nederland noemen, dan bieden ze zoals Macropack diensten aan op het gebied van verpakken. Met een copacker in Nederland samenwerken is dan ook een verlengstuk van uw organisatie wat betreft de kwaliteit van uw verpakkingsmaterialen. Als expert in co-packing geeft Macropack u graag gevraagd en ongevraagd advies en alle nodige kennis en materialen om zo ideaal mogelijk uw product de produceren en assembleren. Het gehele verpakproces pakken wij dan voor u op als uw copacker in Nederland.

Co packer van diverse typen voedsel

Voor kwalitatieve co packing van voedsel, bent u bij Macropack aan het juiste adres. Of het nu gaat om vloeibare substanties, voedsel in vaste vorm of poedervorm: Macropack is dé co packer van voedsel. Als co packer zorgen wij dat uw voedsel op een veilige en kwalitatieve wijze wordt verpakt. Zo voldoen wij niet alleen aan de standaard voedselveiligheidsnorm (FSSC 22000 certificaat), maar zijn wij ook in het bezit van een SKAL certificaat.

Co packing van voedsel in kleine hoeveelheden

Bent u op zoek naar voordelige portie-, eenpersoons- of promotionele verpakkingen? Als co packer weten wij ook raad met voedsel in kleine hoeveelheden. sachets zijn namelijk de perfecte oplossing als het gaat om co packing van voedsel in kleine hoeveelheden. Optimale bescherming, hoog gebruiksgemak, minimaal materiaalgebruik en een zeer professionele uitstraling. Wat wilt u nog meer! Bovendien zorgen de stickpacks voor een nauwkeurige dosering en gaat u met deze co packer voedselverspilling tegen.

Stazakken: een nieuwe trend

Als nummer 1 co packer van voedsel zetten wij graag de trend wanneer het gaat om verschillende verpakkingen. De laatste jaren is de populariteit van Pillowbags zijn ideaal wanneer het gaat om co packing van voedsel. Deze handige zakjes kunnen variëren in grootte, waardoor u een verscheidenheid aan soorten voedsel kunt laten verpakken. Van croutons en kruiden tot chips en koekjes. Als toonaangevende co packer van voedsel hechten wij veel waarde aan de modernisatie van onze verpakkingslijnen. Hoge kwaliteit, hygiëne, betrouwbaarheid en flexibiliteit staan daarbij hoog in ons vaandel. Macropack, voor co packing van voedsel op maat.

FSSC 22000

Als copacker heeft Macropack zichzelf ten doel gesteld dat kwaliteit en productveiligheid boven alles staat. Macropack is FSSC 22000 gecertificeerd en heeft daarnaast nog vele andere kenmerken die moeten bijdragen aan een zo hoog mogelijke kwaliteit omtrent verpakken. Zo werkt Macropack enkel met hoogkwalitatieve verpakkingsmaterialen. Om te garanderen dat uw producten op een verantwoorde manier worden afgevuld, wordt iedere werknemer intern opgeleid door een van onze kwaliteitsmedewerkers.

Om te voldoen aan productveiligheid, biedt Macropack de mogelijkheid om uw producten af te vullen onder metaaldetectie. De producten kunnen worden gecontroleerd op ferro, non-ferro en RVS. Om de houdbaarheid van uw producten te garanderen, biedt Macropack u de mogelijkheid uw producten gekoeld te bewaren in de koelingsruimte.

Macropack, is naast een FSSC 22000 certificaat ook in het bezit van een SKAL certificaat. Dit biedt de mogelijkheid om biologische producten af te vullen.

 

Verhoog uw productkwaliteit met copacker Nederland Macropack

Als toonaangevend copacker in Nederland en de verpakkingsbranche hebben wij de mogelijkheden om stukgoederen te verpakken, zoals zoetwaren en zuidvruchten. Alles wat food- en non food-gerelateerd is, kunt u 100% veilig door ons laten verpakken. De kwaliteit en voedselveiligheid van het product staan bij ons altijd voorop, omdat wij juist aan de kwaliteit van het product willen bijdragen met onze verpakkingen. Door slim specifieke verpakkingsmaterialen voor bepaalde producten in te zetten, verhoogt u de kwaliteit (en vaak ook houdbaarheid) van uw product. Wij denken hier graag in mee en geven u graag advies aangezien dit ons specialisme is.

Wat is co-packing?

Co-packing is het verpakken van food en non food producten. Een co-packer is verantwoordelijk voor het gehele verpakkingsproces. Denk aan verschillende manieren van afvullen en doseren, soorten verpakkingen en gebruikte materialen, ontwerp en manier van inpakken. Er zijn verschillende verpakkingsvormen: voor kleine hoeveelheden zijn er stickpacks en sachets, en voor het verpakken van voedsel zijn er stazakken en pillowbags. Als moderne co-packer kan Macropack u van advies voorzien over de ideale manier van producten verpakken.

Welke diensten vallen onder co-packing?

Als co-packer kunt u bij Macropack terecht voor het verpakken van poeders, vloeistoffen, granulaten, stukgoederen, tabletten en capsules. Deze producten kunnen we verpakken in sachets, stickpacks, stazakken, doypacks, voorgevormde zakken, pillowbags en potten.

Wat zijn de voordelen van co-packing?

Samenwerken met een co-packer brengt veel voordelen met zich mee. Uw producten worden op een professionele manier voorzien van een verpakking. Een mooie verpakking zorgt voor een goede presentatie van het product. Bij een erkend co-packer staat productveiligheid en kwaliteit voorop. Macropack voldoet aan de standaard voedselveiligheidsnorm (FSSC 22000 certificaat) en is in het bezit van een SKAL certificaat. Verder hechten wij veel waarde aan hygiëne, betrouwbaarheid en flexibiliteit.

Co-packing: productveiligheid

Wij zoeken de grenzen op van het verpakken. Dat klinkt gevaarlijk ,maar dat is het niet. Wij ontwikkelen onze kennis en machines continu door. Daarbij is productveiligheid het allerbelangrijkste. Wij werken altijd veilig met uw producten. En zorgen er zo voor dat uw product de beste kwaliteit bewaard.

Hoe samenwerken met een copacker in Nederland?

Als u een professioneel verpakker zoekt voor uw product(en), dan gaat u op zoek naar co-packers in Nederland. Natuurlijk verwacht u de hoogste kwaliteit verpakkingsmaterialen die uw product enkel versterken en absoluut op geen enkele manier aantasten. Bij Macropak, bekend copacker in Nederland, kunt u altijd rekenen op de volgende hoogste kwaliteit en zekerheid:

 • Productveiligheid gaat boven alles
 • Betrouwbaar en flexibiliteit
 • Korte levertijden
 • Wij doen aan gescheiden afvullen i.v.m. allergenen. Zo verpakken we pinda-vrije producten in een apart gedeelte van de verpakkingshal
 • Al vanaf 10.000 stuks kunt u uw product laten verpakken
 • Macropack is FSSC 22000 gecertificeerd
 • Wij leveren standaard de hoogste kwaliteit

Als u met ons wilt samenwerken en wilt weten hoe wij uw product zo veilig mogelijk kunnen verpakken, dan kunt u contact opnemen met onze salesmanager.

Geïnteresseerd in co-packing organisatie Macropack?

Wilt u meer weten over de diverse verpakkingsmogelijkheden? Of heeft u een andere vraag over een te verpakken product? Stel uw vragen dan gerust aan ons. U kunt contact opnemen via telefoonnummer: 06-034484408 of mailen naar sales@macropack.nl om een afspraak te maken en de mogelijkheden te bespreken met ons als uw nieuwe copacker in Nederland. Direct een prijs horen? Vraag dan gerust nu een offerte aan. Macropack B.V. verpakt ook graag uw producten op het hoogste kwaliteitsniveau.

Offerte aanvragen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd naar onze verpakkingen?

Call Now Button