slide1
slide2
slide3
slide4
slide5

Producten op een professionele manier laten verpakken

Offerte
aanvragen
Meer
informatie
previous arrow
next arrow

Co packing Macropack

Copacker Nederland: Macropack

Zoekt u een organisatie die uw producten kan verpakken? Copacking organisatie Macropack biedt een grote verscheidenheid verpakkingsvormen aan. Of uw product nu vloeibaar is, een vaste vorm heeft of in poedervorm komt: uw product zal altijd in de juiste vorm worden verpakt, geheel naar uw wensen. Bij Macropack kunt u terecht voor het verpakken van:

 • Poeders
 • Vloeistoffen
 • Granulaten
 • Stukgoederen
 • Tabletten
 • Capsules

Macropack is één van de grootste copackers in Nederland en biedt de mogelijkheid uw producten te verpakken in: sachetsstickpacksstazakkendoypacksvoorgevormde zakkenpillowbags en potten. Bij Macropack staat productveiligheid en kwaliteit altijd voorop.

Sachets

Wat is co-packing?

Co-packing staat voor ‘contractverpakker’. Als bedrijven zich co-packers in Nederland noemen, dan bieden ze zoals Macropack diensten aan op het gebied van verpakken. Met een copacker in Nederland samenwerken is dan ook een verlengstuk van uw organisatie wat betreft de kwaliteit van uw verpakkingsmaterialen. Als expert in co-packing geeft Macropack u graag gevraagd en ongevraagd advies en alle nodige kennis en materialen om zo ideaal mogelijk uw product de produceren en assembleren. Het gehele verpakproces pakken wij dan voor u op als uw copacker in Nederland.

Waarom uw producten laten verpakken door co-packing organisatie Macropack?

Copacker Macropack Nederland heeft door de jaren heen verschillende verpakkingslijnen gemoderniseerd en is zo een onderscheidende en toonaangevende loonverpakker geworden. Als toonaangevende copacker uit Holland / The Netherlands kunnen wij ook buitenlandse producten verpakken. Zowel in het Nederlands als in andere talen. Wij zijn internationaal georiënteerd en op de hoogte van alle verpakkingseisen. Hoe dan ook, u kunt altijd rekenen op de hoogste kwaliteit van copacker Macropack.

De grote verscheidenheid en mogelijkheden op het gebied van verpakken, maakt dat Macropack steeds weer de grenzen opzoekt van het verpakken. In combinatie met de hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit is Macropack B.V. duidelijk een copacker uit Holland / The Netherlands die u de beste verpakkingsmogelijkheden aanbiedt.

FSSC 22000

Als copacker heeft Macropack zichzelf ten doel gesteld dat kwaliteit en productveiligheid boven alles staat. Macropack is FSSC 22000 gecertificeerd en heeft daarnaast nog vele andere kenmerken die moeten bijdragen aan een zo hoog mogelijke kwaliteit omtrent verpakken. Zo werkt Macropack enkel met hoogkwalitatieve verpakkingsmaterialen. Om te garanderen dat uw producten op een verantwoorde manier worden afgevuld, wordt iedere werknemer intern opgeleid door een van onze kwaliteitsmedewerkers.

Om te voldoen aan productveiligheid, biedt Macropack de mogelijkheid om uw producten af te vullen onder metaaldetectie. De producten kunnen worden gecontroleerd op ferro, non-ferro en RVS. Om de houdbaarheid van uw producten te garanderen, biedt Macropack u de mogelijkheid uw producten gekoeld te bewaren in de koelingsruimte.

Macropack, is naast  een FSSC 22000 certificaat ook in het bezit van een SKAL certificaat. Dit biedt de mogelijkheid om biologische producten af te vullen.

Verhoog uw productkwaliteit met copacker Nederland Macropack

Als toonaangevend copacker in Nederland en de verpakkingsbranche hebben wij de mogelijkheden om stukgoederen te verpakken, zoals zoetwaren en zuidvruchten. Alles wat food- en non food-gerelateerd is, kunt u 100% veilig door ons laten verpakken. De kwaliteit en voedselveiligheid van het product staan bij ons altijd voorop, omdat wij juist aan de kwaliteit van het product willen bijdragen met onze verpakkingen. Door slim specifieke verpakkingsmaterialen voor bepaalde producten in te zetten, verhoogt u de kwaliteit (en vaak ook houdbaarheid) van uw product. Wij denken hier graag in mee en geven u graag advies aangezien dit ons specialisme is.

Co-packing: productveiligheid

Wij zoeken de grenzen op van het verpakken. Dat klinkt gevaarlijk ,maar dat is het niet. Wij ontwikkelen onze kennis en machines continu door. Daarbij is productveiligheid het allerbelangrijkste. Wij werken altijd veilig met uw producten. En zorgen er zo voor dat uw product de beste kwaliteit bewaard.

Hoe samenwerken met een copacker in Nederland?

Als u een professioneel verpakker zoekt voor uw product(en), dan gaat u op zoek naar co-packers in Nederland. Natuurlijk verwacht u de hoogste kwaliteit verpakkingsmaterialen die uw product enkel versterken en absoluut op geen enkele manier aantasten. Bij Macropak, bekend copacker in Nederland, kunt u altijd rekenen op de volgende hoogste kwaliteit en zekerheid:

 • Productveiligheid gaat boven alles
 • Betrouwbaar en flexibiliteit
 • Korte levertijden
 • Wij doen aan gescheiden afvullen i.v.m. allergenen. Zo verpakken we pinda-vrije producten in een apart gedeelte van de verpakkingshal
 • Al vanaf 10.000 stuks kunt u uw product laten verpakken
 • Macropack is FSSC 22000 gecertificeerd
 • Wij leveren standaard de hoogste kwaliteit

Als u met ons wilt samenwerken en wilt weten hoe wij uw product zo veilig mogelijk kunnen verpakken, dan kunt u contact opnemen met onze salesmanager.

Geïnteresseerd in co-packing organisatie Macropack?

Wilt u meer weten over de diverse verpakkingsmogelijkheden? Of heeft u een andere vraag over een te verpakken product? Stel uw vragen dan gerust aan ons. U kunt contact opnemen via telefoonnummer: 06-034484408 of mailen naar sales@macropack.nl om een afspraak te maken en de mogelijkheden te bespreken met ons als uw nieuwe copacker in Nederland. Direct een prijs horen? Vraag dan gerust nu een offerte aan. Macropack B.V. verpakt ook graag uw producten op het hoogste kwaliteitsniveau.

Offerte aanvragen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd naar onze verpakkingen?

Call Now Button