Verpakkingsbedrijf Macropack

Macropack is als co-packer hét verpakkingsbedrijf in de voedingsindustrie en is gespecialiseerd in uiteenlopende verpakkingen.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Ruime keuze aan portieverpakkingen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u van mooie en hoge kwaliteit portieverpakkingen kan voorzien? Macropack is hét verpakkingsbedrijf voor de voedingsindustrie. Als co-packer zijn wij gespecialiseerd in het produceren van allerlei verschillende verpakkingen. Wij bieden dan ook een ruim aanbod aan portieverpakkingen aan, geschikt voor diverse producten.

De verpakking is een verlengstuk van uw product. Het voorziet de klant van waardevolle informatie, versterkt uw merk en kan voor marketing doeleinden gebruikt worden. Wij pakken uw producten op een professionele manier in en gebruiken daarbij de meest geschikte portieverpakkingen voor uw product en doeleinde.

Contact formulier NL

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom steeds meer bedrijven Macropack inschakelen voor hun portieverpakkingen

  • FSSC 22000 gecertificeerd
  • Scheiding voor pinda-vrije producten
  • Hoogste kwaliteit
  • Al vanaf 10.000 stuks
  • Korte levertijden
  • Toonaangevende verpakkingen

Ons aanbod aan portieverpakkingen

Als co-packing specialist biedt Macropack verschillende vormen van portieverpakkingen aan. Wij zorgen ervoor dat onze verpakkingen precies aansluiten op uw producten en behoeften. Daarvoor bieden een ruim aanbod aan portieverpakkingen aan. Zo kunt u onder meer bij ons terecht voor sachets, stickpacks, pillowbags, stazakken en potten. Onze verpakkingen bieden bescherming en maken de distributie van porties mogelijk.

Sachets

Sachets zijn ideaal om potentiële klanten bekend te maken met uw product via proefmonsters.

Lees meer over sachets

Stickpacks

Stickpacks zijn langwerpige portieverpakkingen van folie of papier. Ze zijn geschikt voor kleine hoeveelheden levensmiddelen.

Lees meer over stickpacks

Pillowbag

Dankzij de sealing aan drie zijden zijn pillowbags voor sommige voedingsmiddelen de perfecte verpakking.

Lees meer over pillowbags

Stazakken

Omdat bij stazakken producten rechtop kunnen blijven staan dankzij de voorgevormde bodem, wordt deze verpakking steeds populairder.

Lees meer over stazakken

Potten

Om uw producten luchtdicht te verpakken kunst u het beste voor potten kiezen.

Lees meer over potten

FSSC 22000 én SKAL certificaat

Bij Macropack gaan we altijd tot het uiterste om kwaliteit van de bovenste plank te kunnen leren. Daarom zetten we onder meer hoog in op het behalen van belangrijke en relevante certificaten. Zo zijn we onder meer FSSC 22000 gecertificeerd en beschikken we ook over een SKAL certificaat. Dat stelt ons in staat om biologische producten te verpakken. Verder werken wij met de E-norm en zetten ook metaaldetectie in. Onze dienstverlening staat garant voor flexibiliteit en korte levertijden.

Milieuvriendelijke portieverpakkingen

Duurzaam werken en producten is voor ons erg belangrijk. Daarom doen we ons best zo milieuvriendelijk onze producten te leveren. Omdat we bewust met het milieu bezig zijn, hebben we ons productieproces hierop aangepast. Daardoor kunnen we allerlei verschillende soorten materialen voor onze portieverpakkingen gebruiken, wat resulteert in minder materiaalverlies.

Wat zijn portieverpakkingen?

In een portieverpakking zit één portie van een bepaald product. Het zijn kleine doosjes, zakjes of kuipjes, per stuk verpakt.

Waarom zijn portieverpakkingen handig?

In horecagelegenheden zijn portieverpakkingen heel handig. Suiker, zoetstof, koffiemelk en koekjes zijn allemaal in portieverpakkingen aanwezig. Ideaal om uit te delen. Bovendien zorgen portieverpakkingen voor minder verspilling en betere hygiëne.

Welke producten zijn in portieverpakkingen beschikbaar?

Er zijn veel producten beschikbaar in portieverpakkingen, denk aan koffiemelk, suikerstaafjes, creamer, broodbeleg, boter, toetjes, honing, koekjes en nog veel meer. In bedrijfskantines, koffie corners, lunchrooms, kinderdagverblijven en verpleeghuizen zijn veel portieverpakkingen te vinden.

Welk aanbod bestaat er aan portieverpakkingen?

Macropack beschikt over een uitgebreid aanbod aan portieverpakkingen. De verschillende soorten portieverpakkingen zijn sachets, stickpacks, pillowbags, stazakken en potten. Wij verpakken voor bedrijven in de voedingsindustrie.

Verpakkingsbedrijf Voedingsindustrie
logo macropack

Vraag direct een offerte aan

Heeft u interesse in een of meerdere van onze portieverpakkingen? Neem dan gerust contact met ons voor meer informatie. Wij vertellen u graag wat wij in een samenwerking voor u kunnen betekenen. U kunt ons telefonisch bereiken via 0341 – 370 314, per e-mail en door middel van het contactformulier op onze website.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd naar onze verpakkingen?

Call Now Button