• FSSC 22000 cert.
  • Gescheiden afvullen i.v.m. allergenen
  • Hoogste kwaliteit
  • Al vanaf 10.000 stuks

Ruime keuze aan portieverpakkingen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u van mooie en hoge kwaliteit portieverpakkingen kan voorzien? Macropack is hét verpakkingsbedrijf voor de voedingsindustrie. Als co-packer zijn wij gespecialiseerd in het produceren van allerlei verschillende verpakkingen. Wij bieden dan ook een ruim aanbod aan portieverpakkingen aan, geschikt voor diverse producten.

De verpakking is een verlengstuk van uw product. Het voorziet de klant van waardevolle informatie, versterkt uw merk en kan voor marketing doeleinden gebruikt worden. Wij pakken uw producten op een professionele manier in en gebruiken daarbij de meest geschikte portieverpakkingen voor uw product en doeleinde.

Offerte aanvragen Contact

Waarom steeds meer bedrijven Macropack inschakelen voor hun portieverpakkingen

  • FSSC 22000 gecertificeerd
  • Scheiding voor pinda-vrije producten
  • Hoogste kwaliteit
  • Al vanaf 10.000 stuks
  • Korte levertijden
  • Toonaangevende verpakkingen

Ons aanbod aan portieverpakkingen

Als co-packing specialist biedt Macropack verschillende vormen van portieverpakkingen aan. Wij zorgen ervoor dat onze verpakkingen precies aansluiten op uw producten en behoeften. Daarvoor bieden een ruim aanbod aan portieverpakkingen aan. Zo kunt u onder meer bij ons terecht voor sachets, stickpacks, pillowbags, stazakken en potten. Onze verpakkingen bieden bescherming en maken de distributie van porties mogelijk.

FSSC 22000 én SKAL certificaat

Bij Macropack gaan we altijd tot het uiterste om kwaliteit van de bovenste plank te kunnen leren. Daarom zetten we onder meer hoog in op het behalen van belangrijke en relevante certificaten. Zo zijn we onder meer FSSC 22000 gecertificeerd en beschikken we ook over een SKAL certificaat. Dat stelt ons in staat om biologische producten te verpakken. Verder werken wij met de E-norm en zetten ook metaaldetectie in. Onze dienstverlening staat garant voor flexibiliteit en korte levertijden.

Verpakkingsbedrijf Voedingsindustrie
Macropack Verpakkingsbedrijf

Milieuvriendelijke portieverpakkingen

Duurzaam werken en producten is voor ons erg belangrijk. Daarom doen we ons best zo milieuvriendelijk onze producten te leveren. Omdat we bewust met het milieu bezig zijn, hebben we ons productieproces hierop aangepast. Daardoor kunnen we allerlei verschillende soorten materialen voor onze portieverpakkingen gebruiken, wat resulteert in minder materiaalverlies.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u interesse in een of meerdere van onze portieverpakkingen? Neem dan gerust contact met ons voor meer informatie. Wij vertellen u graag wat wij in een samenwerking voor u kunnen betekenen. U kunt ons telefonisch bereiken via 0341 – 370 314, per e-mail en door middel van het contactformulier op onze website.

Wat zijn portieverpakkingen?

In een portieverpakking zit één portie van een bepaald product. Het zijn kleine doosjes, zakjes of kuipjes, per stuk verpakt.

Waarom zijn portieverpakkingen handig?

In horecagelegenheden zijn portieverpakkingen heel handig. Suiker, zoetstof, koffiemelk en koekjes zijn allemaal in portieverpakkingen aanwezig. Ideaal om uit te delen. Bovendien zorgen portieverpakkingen voor minder verspilling en betere hygiëne.

Welke producten zijn in portieverpakkingen beschikbaar?

Er zijn veel producten beschikbaar in portieverpakkingen, denk aan koffiemelk, suikerstaafjes, creamer, broodbeleg, boter, toetjes, honing, koekjes en nog veel meer. In bedrijfskantines, koffie corners, lunchrooms, kinderdagverblijven en verpleeghuizen zijn veel portieverpakkingen te vinden.

Welk aanbod bestaat er aan portieverpakkingen?

Macropack beschikt over een uitgebreid aanbod aan portieverpakkingen. De verschillende soorten portieverpakkingen zijn sachets, stickpacks, pillowbags, stazakken en potten. Wij verpakken voor bedrijven in de voedingsindustrie.

Benieuwd naar onze verpakkingen?

Call Now Button