previous arrow
next arrow

Producten op een professionele manier laten verpakken

Offerte
aanvragen
Meer
informatie
Slider

Sachets vullen door Copacker Macropack

Zoekt u naar verpakkingsmogelijkheden voor uw product? Bij Macropack bent u op het juiste adres voor allerlei soorten verpakkingsmogelijkheden van uw producten. Wij bieden een grote verscheidenheid aan verpakkingsvormen aan. U kunt bij ons bijvoorbeeld sachets laten vullen. Sachets zijn aan drie of vier zijden gesealde zakjes. Veelal worden sachets toegevoegd bij maaltijden of dienen ze ter promotie, om uw product onder de aandacht te brengen. Het voordeel van uw product verpakken in sachets is dat het een zeer professionele uitstraling heeft.

Sachets van Marcopack

Bij Macropack bent u verzekerd van een hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit: wij kunnen u de beste verpakkingsmogelijkheden bieden. Macropack heeft zich door de jaren heen ontwikkeld en gemoderniseerd tot toonaangevende verpakker van onder andere sachets De grote verscheidenheid op het gebied van verpakken maakt het dat Macropack steeds weer de grenzen opzoekt van het verpakken, waaronder sachets vullen.

Als toonaangevende co-packer in de verpakkingswereld hebben wij de mogelijkheid om stukgoederen, poeders, tabletten, vloeistoffen, granulaten en capsules te verpakken. Bij Macropack gaat de productveiligheid en kwaliteit boven alles.

Andere verpakkingsvormen

Naast de mogelijkheid om sachets te laten vullen ter promotie van uw product, kunt u bij ons ook terecht voor andere soorten verpakkingsmogelijkheden:

  • Stickpacks
  • Stazakken
  • Spouted pouches
  • Potten

Offerte aanvragen

Indien u geïnteresseerd bent in de onze verpakkingsmogelijkheden en u wilt bij Marcopack sachets vullen, neem dan contact op met Macropack of vraag een vrijblijvende offerte aan. Voor vragen kunt u ook altijd gerust contact opnemen: wij helpen u graag met het beantwoorden van uw vragen!

Offerte
aanvragen
Meer
informatie

Benieuwd naar onze verpakkingen?

Call Now Button