previous arrow
next arrow

Producten op een professionele manier laten verpakken

Offerte
aanvragen
Meer
informatie
Slider

Sachets vullen door Copacker Macropack

Zoekt u naar verpakkingsmogelijkheden voor uw product? Bij Macropack bent u op het juiste adres voor allerlei soorten verpakkingsmogelijkheden van uw producten. Wij bieden een grote verscheidenheid aan verpakkingsvormen aan. U kunt bij ons bijvoorbeeld sachets laten vullen. Sachets zijn aan drie of vier zijden gesealde zakjes. Veelal worden sachets toegevoegd bij maaltijden of dienen ze ter promotie, om uw product onder de aandacht te brengen. Het voordeel van uw product verpakken in sachets is dat het een zeer professionele uitstraling heeft.

Sachets van Macropack

Bij Macropack bent u verzekerd van een hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit: wij kunnen u de beste verpakkingsmogelijkheden bieden. Macropack heeft zich door de jaren heen ontwikkeld en gemoderniseerd tot toonaangevende verpakker van onder andere sachets De grote verscheidenheid op het gebied van verpakken maakt het dat Macropack steeds weer de grenzen opzoekt van het verpakken, waaronder sachets vullen.

Als toonaangevende co-packer in de verpakkingswereld hebben wij de mogelijkheid om stukgoederen, poeders, tabletten, vloeistoffen, granulaten en capsules te verpakken. Bij Macropack gaat de productveiligheid en kwaliteit boven alles.

Andere verpakkingsvormen

Naast de mogelijkheid om sachets te laten vullen ter promotie van uw product, kunt u bij ons ook terecht voor andere soorten verpakkingsmogelijkheden:

 

✓ Sachets
✓ Stickpacks
✓ Stazakken
✓ Spouted pouches
✓ Potten

FSSC 22000

Als copacker heeft Macropack zichzelf ten doel gesteld dat kwaliteit en productveiligheid boven alles staat. Macropack is FSSC 22000 gecertificeerd en heeft daarnaast nog vele andere kenmerken die moeten bijdragen aan een zo hoog mogelijke kwaliteit omtrent verpakken. Zo werkt Macropack enkel met hoogkwalitatieve verpakkingsmaterialen. Om te garanderen dat uw producten op een verantwoorde manier worden afgevuld, wordt iedere werknemer intern opgeleid door een van onze kwaliteitsmedewerkers.

Om te voldoen aan productveiligheid, biedt Macropack de mogelijkheid om uw producten af te vullen onder metaaldetectie. De producten kunnen worden gecontroleerd op ferro, non-ferro en RVS. Om de houdbaarheid van uw producten te garanderen, biedt Macropack u de mogelijkheid uw producten gekoeld te bewaren in de koelingsruimte.

Macropack, is naast  een FSSC 22000 certificaat ook in het bezit van een SKAL certificaat. Dit biedt de mogelijkheid om biologische producten af te vullen.

Neem contact op

Indien u geïnteresseerd bent in de onze verpakkingsmogelijkheden en u wilt bij Marcopack sachets vullen, neem dan contact op met Macropack of vraag een vrijblijvende offerte aan. Voor vragen kunt u ook altijd gerust contact opnemen: wij helpen u graag met het beantwoorden van uw vragen!

 

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd naar onze verpakkingen?

Call Now Button