• FSSC 22000 cert.
  • Gescheiden afvullen i.v.m. allergenen
  • Hoogste kwaliteit
  • Al vanaf 10.000 stuks

Loonverpakken van voedingsmiddelen

Bent u op zoek naar een partij die u kan helpen bij het loonverpakken van voedingsmiddelen? Dan bent u bij het juiste verpakkingsbedrijf terechtgekomen: Macropack, co-packing specialist voor bedrijven in de voedingsindustrie. Wij bieden een ruim aanbod aan verpakkingsvormen aan. Of uw product nu vloeibaar is, een vaste vorm heeft of in poedervorm komt. Uw product zal altijd in de juiste vorm worden verpakt. Hierbij staan uw wensen uiteraard centraal.

Als packaging specialist kunnen wij allerlei verpakkingen verzorgen voor verschillende producten afkomstig uit de voedingsindustrie. Bij Macropack kunt u terecht voor het verpakken van onder andere poeders, vloeistoffen, granulaten, stukgoederen, tabletten en capsules.

Specialist in het loonverpakken van voedingsmiddelen

  • FSSC 22000 gecertificeerd
  • Scheiding voor pinda-vrije producten
  • Hoogste kwaliteit
  • Al vanaf 10.000 stuks
  • Korte levertijden
  • Toonaangevende verpakkingen

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze dienstverlening en vraagt u zich af wat er zoal mogelijk is? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en vraag meer informatie aan.

Ons aanbod aan verpakkingen

Wij bieden diverse vormen van packaging aan voor bedrijven in de voedingsindustrie. Wij zorgen ervoor dat onze loonverpakkingen precies aansluiten op uw producten en behoeften. Zo hebben wij verschillende verpakkingen die gebruikt kunnen worden voor het loonverpakken van voedingsmiddelen. U kunt bij ons terecht voor onder andere sachets, stickpacks, pillowbags, doypacks, stazakken en potten. Deze verpakkingen zorgen voor hygiëne, een mooie verdeling van kleine porties, gemak en bieden tevens marketingmogelijkheden.

Wat doet een loonverpakker?

Een loonverpakker of contractverpakker is in het Engels een co-packer. Als loonverpakker verrichten wij diensten op het gebied van verpakken. Bedrijven in de voedingsindustrie kunnen ons inschakelen en een co-packing opdracht bij ons neerleggen. Wij hebben de kennis en materialen in huis om zo efficiënt mogelijk uw voedingsmiddelen te kunnen loonverpakken. Het gehele packaging proces nemen wij op ons. Hiervoor worden moderne machines ingezet.

FSSC 22000 en SKAL gecertificeerd

Als co-packer heeft Macropack zichzelf ten doel gesteld dat kwaliteit en productveiligheid boven alles gaat. Daarom is ons verpakkingsbedrijf FSSC 22000 gecertificeerd. Dit certificaat houdt in dat wij enkel werken met hoogwaardige verpakkingsmaterialen. Daarnaast hebben we een SKAL-certificaat weten te bemachtigen. We zijn dus bevoegd om biologische producten te verpakken. Om te voldoen aan productveiligheid bieden we de mogelijkheid om uw producten af te vullen onder metaaldetectie. De voedingsmiddelen kunnen worden gecontroleerd op ferro, non-ferro en RVS.

Verpakkingsbedrijf Voedingsindustrie
Macropack Verpakkingsbedrijf

Laat ons voor u loonverpakken

Ziet u een samenwerkingsverband wel zitten? Of wilt u toch eerst meer informatie over het loonverpakken van voedingsmiddelen? Neem dan gerust contact met ons op, wij geven graag meer duidelijkheid. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0)6-34484408. U mag ook een e-mail sturen naar sales@macropack.nl. Onze salesmanager staat u graag te woord. Direct een offerte aanvragen is mogelijkheid via onderstaand formulier.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd naar onze verpakkingen?

Call Now Button