Verpakkingsbedrijf Macropack

Macropack is als co-packer hét verpakkingsbedrijf in de voedingsindustrie en is gespecialiseerd in uiteenlopende verpakkingen.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Stazakken verpakken en afvullen

Stazakken worden steeds populairder. De (transparante) zakken blijven door hun voorgevormde bodem namelijk rechtop staan, iets wat zowel verkopers als klanten ideaal vinden. Als trendsetter in de verpakkingswereld biedt Macropack de mogelijkheid om stazakken af te vullen. Verschillende producten zoals poeders, vloeistoffen of granulaten zijn zeer geschikt om te worden verpakt in een stazak. De mogelijkheden van staande zakken, ook wel stand up pouches genoemd, zijn zo goed als eindeloos. Bij het selecteren van de juiste staande zakken kunt u kijken naar de verschillende materialen (kraftpapier, plastic, aluminium), modellen, kleuren (transparant, mat) en uitvoeringen (met zipper, venster).

Waarom met stazakken verpakken?

De trend in de verpakkingsindustrie is gebruik te maken van lichtere en sterkere milieuvriendelijke verpakkingen. Kartonnen en blikken verpakkingen worden vervangen door zogenoemde stazakken. Stazakken nemen minder ruimte in en voor de productie zijn minder grondstoffen nodig. Ook in volume geeft onze pouch u een besparing. Kortom: stazakken sparen het milieu.

Een stazak is opgebouwd uit een meerlaags dun laminaat en behoeft weinig grondstoffen, iets dat op zijn beurt minder milieubelasting Dit zijn slechts een paar van de reden waarom onze klanten kiezen voor onze stazakken. Door de uitstekende eigenschappen zijn stazakken zeer geschikt als verpakking voor vloeistoffen, vaste stoffen, koffie, poeders, sauzen, pillen, capsules, tabletten, verf, alcoholhoudende producten, lijmen en meer.

Contact formulier NL

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Verschillende soorten stazakken, verpakkingen, sachets en stickpacks

Bij Macropack kunt u terecht voor verschillende soorten verpakkingen. Ook sachets en stickpacks behoren hier tot de mogelijkheden. Sachets zijn eenvoudige en voordelige portie-, eenpersoons- of promotionele verpakkingen. Stickpacks zijn langwerpige, folie- of papieren zakjes en zijn ideaal voor kleine hoeveelheden levensmiddelen.

Verder kunt u nog voor de volgende verpakkingen bij Macropack terecht:

Sachets

Wilt u uw klanten op effectieve wijze bekend maken met een proefmonster van uw nieuwe product?

Lees meer over sachets

Stickpacks

De langwerpige, folie- of papieren zakjes zijn de ideale verpakkingen voor kleine hoeveelheden levensmiddelen.

Lees meer over stickpacks

Pillowbag

Een pillowbag is een aan drie zijden geseald zakje. Pillowbags zijn ideaal om bijvoorbeeld voedingsmiddelen in te verpakken.

Lees meer over pillowbags

Stazakken

Stazakken worden steeds populairder. De zakken kunnen door de voorgevormde bodem rechtop blijven staan.

Lees meer over stazakken

Potten

Potten en cups worden gebruikt om verschillende producten luchtdicht af te vullen.

Lees meer over potten

Waarom in een stazak laten verpakken door Macropack?

Copacker Macropack is door de verschillende verpakkingslijnen die door de jaren heen zijn gemoderniseerd een toonaangevende loonverpakker geworden die zich hiermee onderscheidt. De grote verscheidenheid op het gebied van verpakken maakt het dat Macropack steeds weer de grenzen opzoekt van het verpakken. Daarnaast staat dit in combinatie met hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit ervoor dat Macropack uw de beste verpakkingsmogelijkheden aanbiedt.

Geïnteresseerd in het verpakken in een stazak?

Wilt u meer weten over het verpakken in een stazak, meerdere stazakken of een ander type verpakking? Vraag dan nu een offerte aan of maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Samenwerken met een verpakkingsbedrijf in Nederland

Macropack is een bekend verpakkingsbedrijf in Nederland. U verwacht uiteraard de hoogste kwaliteit van verpakkingsmaterialen zodat uw producten niet versterkt of op andere wijze aangetast worden. Bij Macropack kunt u altijd rekenen op de hoogste kwaliteit en zekerheid.

Door het FSSC 22000 certificaat bent u gegarandeerd van kwalitatief hoge verpakkingen en zakken. Daarnaast is Macropack ook in het bezit van een SKAL certificaat. Dit biedt de mogelijkheid om biologische producten te verpakken.

Verpakkingsbedrijf Voedingsindustrie
Macropack Verpakkingsbedrijf

Oneindige mogelijkheden: stazakken met zipper, venster en meer

Stand up pouches hebben een stevige bodemconstructie, daardoor kunnen ze stevig overeind blijven staan. Daarnaast kunnen onze stazakken gesloten worden met een stevige, hersluitbare gripsluiting, ook wel een zipper genoemd, of een venster. Natuurlijk kunnen de zakken ook volledig transparant worden uitgevoerd, of in een kleur naar wens. Verder heeft u keuze uit verschillende materialen, waaronder plastic, kraftpapier en aluminium. Benieuwd of wij ook u verder kunnen helpen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Stazakken afvullen door Copacker Macropack

Copacking organisatie Macropack biedt een grote verscheidenheid verpakkingsvormen aan. Uw product zal altijd in de juiste vorm worden verpakt. Macropack biedt namelijk de volgende verpakkingsmogelijkheden aan voor uw producten:

  • Sachets
  • Stazak
  • Stickpacks
  • Potten

Als toonaangevend copacker in de verpakkingswereld heeft Macropack de mogelijkheid om stukgoederen, poeders, tabletten, vloeistoffen, granulaten en capsules in stazakken of andere verpakkingen te verpakken. Bij Macropack staan productveiligheid en kwaliteit boven alles.

Waarom stazakken laten afvullen door Macropack?

Copacker Macropack is door de verschillende verpakkingslijnen die door de jaren heen zijn gemoderniseerd een toonaangevende loonverpakker geworden die zich onderscheidt met betaalbare, topkwaliteit zakken en andere verpakkingen. De grote verscheidenheid op het gebied van verpakken maakt het dat Macropack steeds weer de grenzen opzoekt van het verpakken. Daarnaast staat dit in combinatie met hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit ervoor dat Macropack uw de beste verpakkingsmogelijkheden aanbiedt.

Geïnteresseerd in het afvullen van een stazak?

Wilt u meer weten over het afvullen van een stazak? Vraag dan nu een offerte aan of maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag direct een offerte aan

Geïnteresseerd in het afvullen van een stazak door Macropack? U kunt direct online een offerte aanvragen. Wilt u vooraf nog meer informatie over onze zakken of een ander type verpakking? Neem dan contact op middels het online contactformulier.

Het is uiteraard ook mogelijk om contact op te nemen door te bellen. Dit doet u naar +31 341 370 314 of stuur een e-mail.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wat zijn stazakken?

Stazakken zijn verpakkingen die door een voorgevormde bodem rechtop blijven staan. Een kenmerk van stazakken is dat deze van duurzaam materiaal gemaakt zijn. Doordat deze verpakking vloeistoffen kunnen opslaan, is deze verpakking een populaire optie bij het afvullen van vloeistoffen.

Voor welke stazakken moet ik kiezen?

Dat hangt af van het product dat u wilt verpakken. Doordat stazakken geschikt zijn voor vloeibare en vaste producten, zijn de meeste stazakken geschikt voor uw producten. Bekijk hiervoor de beste optie bij een co-packing bedrijf.

Waar kan ik stazakken voor gebruiken?

U kunt stazakken gebruiken voor vloeibare, vaste en poedervorm producten. Bij het loonverpakken van uw product is het dus altijd mogelijk om de juiste stazak te vinden. Vraag naar de mogelijkheden om de beste stazak te vinden.

Zijn stazakken voedselveilig?

Ja, stazakken zijn voedselveilig. Daarom zijn de stazakken uitermate geschikt voor het vervoeren van voedsel. Door de diensten van een professionele loonafvuller te gebruiken weet u zeker dat het voedsel op een veilige manier verpakt wordt.

Benieuwd naar onze verpakkingen?

Call Now Button