Stickpacks verpakken door Copacker Macropack

Zoekt u een organisatie die om stickpacks te verpakken? Maak dan gebruik van de diensten van Macropack. Wij bieden een grote verscheidenheid aan verpakkingsvormen aan: van potten tot stickpacks verpakken. U kunt bij ons stickpacks laten afvullen: een smalle verpakkingsvorm die geschikt is voor het verpakken van bijvoorbeeld poeders, vloeistoffen en granulaten. Als u gebruik maakt van onze diensten, bent u verzekerd van een hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit.

Een stickpack van Macropack

Macropack heeft zich door de jaren heen ontwikkeld en gemoderniseerd tot toonaangevende verpakker. De grote verscheidenheid op het gebied van stickpacks verpakken maakt het dat Macropack steeds weer de grenzen opzoekt van het verpakken. Daarnaast staat dit in combinatie met hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit ervoor dat Macropack uw de beste verpakkingsmogelijkheden aanbiedt.

Als toonaangevende co-packer in de verpakkingswereld hebben wij de mogelijkheid om stukgoederen, poeders, tabletten, vloeistoffen, granulaten en capsules in een stickpack te verpakken. Bij Macropack gaan tijdens het verpakken van stickpacks de productveiligheid en kwaliteit boven alles.

Soorten verpakkingsvormen

Naast de mogelijkheid om poeders, vloeistoffen en granulaten in een stickpack te laten verpakken, kunt u bij ons ook terecht voor onderstaande verpakkingsmogelijkheden van uw producten:

  • Sachets
  • Stazakken
  • Spouted pouches
  • Potten

Meer weten?
Heeft u interesse in één van onze diensten om uw producten te laten verpakken? Of wilt u eerst meer weten over alle mogelijkheden in stickpacks verpakken? Maak dan een afspraak met ons zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

Request
quotation
More
information
Call Now Button