Sachets afvullen door Copacker Macropack

Zoekt u een organisatie die uw producten kan verpakken? Dan bent u bij Macropack op het juiste adres. Wij, Macropack biedt een grote verscheidenheid aan verpakkingsvormen aan. U kunt bij ons bijvoorbeeld sachets afvullen. Sachets zijn aan drie of vier zijden gesealde zakjes. Veelal worden sachets toegevoegd bij maaltijden of dienen ze ter promotie, om uw product onder de aandacht te brengen. Het verpakken in sachets heeft het grote voordeel dat het een zeer professionele uitstraling heeft. Bij ons bent u verzekerd van hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit.

Een sachet afvullen bij Macropack

Macropack B.V. heeft zich door de jaren heen ontwikkeld en gemoderniseerd tot toonaangevende verpakker van onder andere sachets. De grote verscheidenheid op het gebied van verpakken maakt het dat Macropack steeds weer de grenzen opzoekt van het verpakken. Daarnaast staat dit in combinatie met hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit ervoor dat Macropack B.V. uw de beste verpakkingsmogelijkheden aanbiedt.

Als toonaangevende co-packer in de verpakkingswereld hebben wij de mogelijkheid om stukgoederen, poeders, tabletten, vloeistoffen, granulaten en capsules te verpakken. Bij Macropack gaan tijdens het afvullen van sachets de productveiligheid en kwaliteit boven alles.

Andere verpakkingsvormen

Naast de mogelijkheid om uw product door middel van sachets te promoten, kunt u bij ons ook terecht voor onderstaande verpakkingsmogelijkheden van uw producten:

  • Stickpacks
  • Stazakken
  • Spouted pouches
  • Potten

Contact opnemen

Indien u geïnteresseerd bent in de onze verpakkingsmogelijkheden, neem dan contact op met Macropack of vraag een vrijblijvende offerte aan. Voor vragen kunt u ook altijd gerust contact opnemen: wij helpen u graag met het beantwoorden van uw vragen over sachets afvullen.

Request
quotation
More
information
Call Now Button