Pillowbag van Copacker Macropack

Copacking organisatie Macropack B.V. biedt een grote verscheidenheid verpakkingsvormen aan. Uw product zal altijd in de juiste vorm worden verpakt. Macropack biedt namelijk de volgende verpakkingsmogelijkheden aan voor uw producten:

  • Sachets
  • Stickpacks
  • Stazakken
  • Pillowbags

Een pillowbag is een aan drie zijden geseald zakje. Pillowbags zijn ideaal om voedingsmiddelen in te verpakken. Variërend van kleine pillowbags voor bijvoorbeeld croutons of saladeverrijkers tot aan grotere pillowbags voor zuidvruchten, superfoods of zoetwaren.

Waarom pillowbags van Macropack?

Copacker Macropack is door de verschillende verpakkingslijnen die door de jaren heen zijn gemoderniseerd een toonaangevende loonverpakker geworden die zich hiermee onderscheidt. De grote verscheidenheid op het gebied van verpakken maakt het dat Macropack steeds weer de grenzen opzoekt van het verpakken. Daarnaast staat dit in combinatie met hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit ervoor dat Macropack B.V. uw de beste verpakkingsmogelijkheden aanbiedt.

Geïnteresseerd in de pillowbag?

Wilt u meer weten over de pillowbags? Vraag dan nu een offerte aan of maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Request
quotation
More
information
Call Now Button