previous arrow
next arrow

Producten op een professionele manier laten verpakken

Offerte
aanvragen
Meer
informatie
Slider

Stickpacks afvullen door Copacker Macropack

Zoekt u een organisatie die uw producten kan verpakken? Dan bent u bij Macropack op het juiste adres. Wij, Macropack biedt een grote verscheidenheid aan verpakkingsvormen aan. U kunt bij ons bijvoorbeeld stickpacks afvullen: een smalle verpakkingsvorm die geschikt is voor het verpakken van poeders, vloeistoffen en granulaten. Bij ons bent u verzekerd van hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit.

Stickpacks van Macropack

Als toonaangevende co-packer in de verpakkingswereld hebben wij de mogelijkheid om stukgoederen, poeders, tabletten, vloeistoffen, granulaten en capsules te verpakken. Bij Macropack gaan tijdens het stickpacks afvullen de productveiligheid en kwaliteit boven alles.

Macropack heeft zich door de jaren heen ontwikkeld en gemoderniseerd tot toonaangevende verpakker. De grote verscheidenheid op het gebied van verpakken maakt het dat Macropack steeds weer de grenzen opzoekt van het verpakken. Daarnaast staat dit in combinatie met hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit ervoor dat Macropack uw de beste verpakkingsmogelijkheden aanbiedt.

Soorten verpakkingsvormen

Naast de mogelijkheid om poeders, vloeistoffen en granulaten in een stickpack te laten afvullen, kunt u bij ons ook terecht voor onderstaande verpakkingsmogelijkheden van uw producten:

  • Sachets
  • Stazakken
  • Spouted pouches
  • Potten

Neem contact op

Heeft u interesse in één van onze diensten om uw producten te laten verpakken? Wilt u meer weten over stickpacks afvullen? Vraag dan nu een offerte aan of maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Angebot
anfordern
Weitere
Informationen
Call Now Button